Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość s

Poszukuje pracy za granica z mozliwoscia zamieszkania z dziecmi

Polecane posty

Gość gość s

Jestem w patowej sytuacji , nie chce za bardzo opowiadac co.i jak ale po prostu szukam pracy sprawdzonej pewnej za granica z mozliwoscia zamieszkania z dziecmi . Jezeli ktos mialby jakis namiar na uczciwa prace to bardzo prosze o napisanie . Praca na produkcji , sprzatanie, opieka nad starszymi itp. Wiadomo ze takich ofert jest sporo ale nie wszedzie moge zabrac dzieci a tutaj niechce ich zostawiac .

Gość gość
Małe szanse. Prace za granica coraz trudniej znalezc. Trzeba jechac, wynajac mieszkanie, miec na utrzymanie i szukac nawet kilka tygodni. A Ty chcesz tak hop siup jechac z dziecmi i juz miec gotowe. Ni da sie

Wprawdzie nie pracuję za granicą, ale zastanawia mnie zawsze treść takich "ogłoszeń", jak Twoje. x Gdy pomagałem komuś szukać pracy, to w takim CV, podkreślaliśmy zdobyte przez niego umiejętności i uprawnienia (w Twoim przypadku np. biegłą znajomość jakiegoś języka). x Twój tekst nie wygląda na poszukiwanie pracy, a jedynie na rozpaczliwe poszukiwanie pomocy. To może potencjalnego pracodawcę zniechęcić, a oszusta sprowokować :(.

Gość gość
aleś ty mądra. zamiast się mądrzyć jak mało kto z noskiem przed monitorem zajmij się lepiej czymś konkretnym co Ci na zdrowie wpłynie. a najlepiej skończ porządną szkołę bo wypowiedzi masz 15 latka

Gość gość
Może spróbuj w jakimś biurze pośrednictwa pracy? Ja szukałam tutaj - http://www.gppeople.pl/ i chociaż nie wiem czy maja też oferty dla matek z dziećmi to może warto zapytać? Podchodzą bardzo personalnie do każdego, więc wydaje mi się, że i Tobie dobiorą jakąś indywidualna ofertę :)

Sprobuj poszukac w serwisach z zagranicznymi ogloszeniami pracy. Jesli nie chcesz wyjezdzac daleko, to Niemcy beda najlepsze pod tym wzgledem. Moja znajoma w podobny sposob chciala znalezc prace i tez zalezalo jej zeby zabrac ze soba dzieci. Sprawdz na tej stronie: https://www.pracujwunii.pl/praca-w-niemczech/ Pozdrawiam i powodzenia zycze!

Gość gość
I co _ znalazlas COS ?