Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Firanki do pokoju dzieciecego

Polecane posty

Gość gość

Cześc dziewczyny. Czy możecie mi tutaj napisac jakie firanki do pokojów dla dzieci są na czasie obecnie? Czy kolorowe firanki są jeszcze modne?

Gość gerda03
A czemu mają być niemodne? Przecież jest to pokój dziecka.Nie musi byc nie wiadomo jak elegancki .Ważne aby dziecko się w nim dobrze czuło. Ja wybierałam firankę do pokoju corki razem z córką. Sama ją wybrała. Jest to w zasadzie nie firanka ale panel z wróżkami. Zamawiałyśmy w sieci. Konkretnie tutaj: http://firanex.net/firany-dla-dzieci Mają tam spory wybór firanek dziecięcych.

Gość gość
E tam kolorowe firanki... chyba wystarczająco w pokoju dziecka jest kolorowo (zabawki, pudełka na zabawki, jakieś dywany czy maty, udekorowane ściany itp.) kolorowe firanki to już chyba trochę za dużo.. Ale co kto woli.. jak się komuś to podoba... tylko nie rozumiem tego pytania, czy to jest modne, na czasie itp.. tzn. co? jak nawet Tobie się to nie podoba, to jeśli modne to kupisz... a jak nie jest modne, to nie kupisz, nawet jeśli bardzo by to było w Twoim guście? dziwne.. Ja mam u dzieci w pokoju (prawie 3 lata i prawie pół roku) firanki z woalu w kolorze ecru i gładkie, zielone zasłony.. Generalnie cały pokój utrzymany jest w takiej kolorystyce.... ecru, zieleń i brąz

Gość gość
tez jestem zdania , jednokolorowych firan,