Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

sucha skóra spowodowana

Polecane posty

Gość
też kiedyś miałam z tym problem-jakieś 3 lata temu miałam problemy z alergią i bardzo suchą skórą. Pomógł mi ten balsam(z apteki). Inne nawilżały tylko krótkotrwale, a ten choć wydawał mi się lekki to po kilku dniach nawilżył skórę tak "głęboko" że pózniej była nawilżona już bez stosowania tego balsamu. Trzeba go tylko używać przez dłuższy czas..http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=35458

Gość Sonia 36
Też mam niedoczynność i także suchą skórę. Po każdej kąpieli olej kokosowy lub masło shea. Efekty super. Pozdrawiam

Gość Sonia 36
Zapomniałam dodać, że możesz także stosować emolienty z apteki. Emolium, oilatum

Gość KORWiN 25 października
HiM to w końcu na kogo oddasz swój głos? :)

Gość gość
HIM, błagam Skarbie....zrub mi rimming ;-)

Gość
ten balsam co dałam linka stosowałam głównie do twarzy-wszystkie inne kremy podrażniały mi skóre. Zresztą tam pisze-do ciała i twarzy.:)

Gość gość
najlepsza jest seria cetaphil w kazdym razie ostatnio dla mnie przetestowalam na wlasnej kieszeni niemal wszystko :) emolium itp zawieraja parafine, ktora moze uczulac mnie swedziala skora spr sie rowniez seria Tołpa oczywiscie od srodka nalezy tez o siebie zadbac ryby ryby tran oleje pomaga:)

Gość gość
Na suchą skórę dużo środków odkażających wcierać, np. spirytus.

Gość gość
Sklalp wysuszaja agresywne szampony, zbyt ciepła woda do mycia, suszenie suszarką. Nawilżają oleje i własne sebum. Częste mycie skraca życie. Nie ma czegoś takiego jak nawilżanie od zewnątrz. Nawilżasz od wewnątrz, od zewnątrz zapobiegasz wysuszaniu.

Gość gość
a gdzie bedziesz w weekend? :)

jaki klopot? ale wlasciwie to ciekawe bo czemu nie napisalas smsa, czy zadzwonilas tylko tutaj?! przeciez ja wpadam na moment, nawet nie zwracam uwagi co sie tu dzieje...