Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmieszana niepewna

CZY WARTO RODZIC DZIECKO PRZED 40?

Polecane posty

Gość zmieszana niepewna

witam wszytkich:) pytanie jak w temacie.mam 36 lat,miesiac temu wyszalam za maz,maz ma tez 36 lat.maz ciezko pracowal od mlodziutkich lat,bo w domu mial biede,u mnie bylo tak samo.tez nic nie dostalam od rodzicow,pracuje od 16 roku zycia,nigdy nie bylismy na wakacjach...teraz mozemy sobie pozwolic na rozrywki i wyjazdy,ale czujemy tez zmeczenie,bo szalonek mlodosci nie bylo,bo nie bylo za co...czy warto sie teraz pakowac w pieluchy,w druga polowe zycia?moja kuzynka twierdzi(tez duuuzo w zyciu przeszla) ze to by bylo przejscie z jednego kieratu w nastepny:(prosze,poradzcie mi cos.moze moja kuzynka ma naprawde racje?

Gość niepewna zmieszana
up:)przecie nie ja jedna to przerabiam:)czekam na poprady:)

Gość gość
Witaj, ja urodziłam pierwsze dziecko w wieku 37 l, w dodatku bylam sama, ale nie było tragicznie, synek był spokojny, teraz ma 3,5 r. i byłoby super, gdyby nie roczna córeczka :) Najgorsze pierwsze 2 l. potem zaczyna być już z górki. Reasumując jedno dziecko nie jest tragicznie, przy dwójce już lekki meksyk. Potem możesz żałować, bo będzie za późno...chociaż ja gdybym wiedziała jakie czasy nadejdą - dzicz muzułmańska itp - to chyba nie decydowałabym się na dziecko z obawy o jego przyszlość.

Gość niepewna zmieszana
dziekuje za wpis..no wlasnie ez sie zastanawiam czy warto sprowadzac dzieci na swiat,ta muzulmanska dzicz i wojna tez moze przyjsc...