Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj mezczyzna chce obsesyjnie miec ze mna dziecko

Polecane posty

Gość gość

Moj narzeczony ciagle mowi o dziecku. Jego koledzy maja juz jedno lub dwójkę. Ciągle słyszę o ciąży. Glaszcze mój brzuch mimo ze nie jestem w ciąży. Dochodzi do tego ze jest załamany kiedy dostaje miesiączki. Czy to normalne?

Gość gość
zazdroszcze, moj nigdy nie chcial dzieci

Gość gość
wielu mężczyzn chce być ojcem ale niewielu z nich na chociaż dziewczynę. Powinnaś się cieszyć, że twój narzeczony chce mieć dziecko z tobą a nie z inną kobietą

Gość gość
Wiem ale czuje się jakbym miała byc inkubatorem. Ja mam tylko 23 lata, on 32. Za niecały rok bierzemy ślub. Chciałabym żeby dziecko bylo po ślubie. Wiem ze on nie chce czekać bo juz czuje sie gotowy. Wszyscy koledzy maja dzieci. Chwalą sie itd. Rozumiem go a z drugiej strony boje sie ze jestem za młoda. Przeciez jezeli poczekmy rok ze staraniem to nie tak dlugo. A on juz teraz chciałby dzidzi

Gość gość
Gotowi macie być oboje a nie tylko jedna strona, młodziutka jeszcze jesteś, masz czas. Przedstaw swoje stanowisko i powiedz, że zdania nie zmienisz. Jak rok poczeka nic się nie stanie.

Gość gość
On to wie. Z jednej strony rozumie a z drugiej ma nadzieje. Oboje pracujemy, raczej jest finansowo ok ale to nie jest czas. Mieliśmy taka sytuacje ze bylam w ciąży kilka mies temu i poroniłam. Teraz on sobie wymyśla ze nigdy nie będziemy miec dziecka i im szybciej się postaramy o dziecko tym lepiej. Jest bardzo kochany i czuly ale mysle ze jak zostanie ojcem w wieku 34 lat to bedzie dobrze. A i ja chce tylko jedno dziecko on 3 a 2 to juz na pewno.

Piszesz że ma 32 lata to może już się zaczęła u niego mała obsesja przedłużania gatunku :D W sensie chciałby spłodzić tego potomka i oczywiście wszystkiego go nauczyć, faceci chyba tak mają hah Zawsze chyba najlepsza jest rozmowa, powiedz mu że nie jesteś gotowa jeszcze na dziecko i potrzebujesz więcej czasu a jak kocha to na pewno zrozumie :)

Gość gość
no mam identycznie z tym, ze ja mam 22 lata moj facet 33. Gdy dostaje okres, on jest zawiedziony. Też uwazam, ze jeszcze jest czas, ale On niestety nie. ;)

Gość gość
Poczeka, poczeka. Twierdzi ze tak mnie Kocha ze nawet jak nie będzie dziecka to jakos to przeżyje. Nie ma tez obsesji zeby miec syna. Mowi że będziemy miec córeczkę i zeby mnie zmiękczyć to zaciąga mnie do sklepów z dziecięcymi ubrankami na dzial dziewczynek. Ma nawet juz dawno imię wymyślone.

Gość gość
U Ciebie jest troszkę wieksza roznica wieku. My mieszkamy razem, jestesmy zaręczeni. Ma byc ślub. Juz byliśmy w ciąży i jakby bylo dziecko to ok...coz poronilam a pochwalił sie calej rodoznie i kolegom. Zblizylo to nas bardzo ale i zwiekszylo jego chęć aby miec dziecko. Mój narzeczony jak dostałam ostatnio miesiączkę byl tak załamany ze nie chcial iść do pracy. Uważa ze nie będziemy miec pewnie dziecka

Gość gość
Faceci w ich wieku maja juz często 2 dzieci i troche go rozumiem...no ale cóż

Gość gość
Moja koleżanka ma 19 lat a jej facet ma 36 lat i też jej ciągle gada, że chciałby być ojcem już.

Gość gość
Taka różnica wieku to troszkę sporo. Zeby byc ojcem trzeba pokazac odpowiedzialność. Trzeba wiedzieć czego sie chce i jak ma wyglądać jego przyszłość z partnerka. Wspólne mieszkanie, zaręczyny, ślub a później dziecko a nie dziewczyny zostają później same. Mój mężczyzna poczeka jeszcze roczek. Po ślubie zaczniemy sie starać o dziecko. I będzie jak będę miała 25 lat mysle ze to ok. I wiem tez ze po macierzyńskim bedzie czekać na mnie dalej praca. To jest tez szalenie istotne zeby kobieta zarabiala wtedy jest bardziej szanowana przez mężczyznę a zreszta różnie w zyciu jest i może zostać sama z dzieckiem. Trzeba byc gotowym na dziecko i umieć mu zapewnić jakas przyszłość.

Gość gość
Róbcie dzieci póki możecie. Potem może być za późno. Mój Mąż musiał brać na uzupełnienie witamin ferti man z kwasem foliowym. Pomogło bo jestem w ciązy , wymarzonej ciązy.

Gość gość
ciesz sie ze masz takiego dobrego faceta.

Gość gość
gość dziś ciesz sie ze masz takiego dobrego faceta. x Jest wielu dobrych mężczyzn ale nie chcecie ich

Gość gość
Nie chce - źle. Chce - jeszcze gorzej. Idźcie wy wszystkie w...

Gość September09
gość dziś Gdzie?

Gość gość
jakos ciezko ich znalezc.

Gość gość
To znaczy że mu zależy, mój facet też chce mieć dziecko ze mną ale ja nie chcę ,bo mam 40l i jedno już wychowane