Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on zaproponował mi seks czy mi się wydawało?

Polecane posty

Gość gość
a ma ten dziadek jakas swoją rodzinę? dzieci? zonę? z kim mieszka?

Gość gość
Nie ma nic za darmo. Powinnas juz sie tego nauczyc szczegolnie ze mials przeboje w domu.

Gość gość
Szczerze to nic nie wiem czy on ma rodzinę.

Gość gość
Dość dwuznaczna sytuacja. Może jednak coś innego miał na myśli?

Gość gość
Tylko, że o co innego mogłoby mu chodzić?

Gość gość
Doświadczenie zawodowe juz masz więc zacznij szukać nowej pracy faceta trzymaj na dystans a najlepiej to zacznij unikać i powoli wycofywać się ze znajomości, najlepiej by było gdybyś znalazła sobie chłopaka i by dziadzio się o tym dowiedział, poza tym zawsze łatwiej się utrzymać z dwóch pensji i wynajem wtedy nie jest tak drogi,powiem ci że lepiej byś zrezygnowała z wynajmu całego mieszkania a wynajęła sam pokój taniej wyjdzie albo łatwe wyjście zostać prostytutką i dawać dziadkowi za kotleta i talerz zupy, miałam podobną sytuację i jeśli masz wątpliwości co do intencji dziadka to tak próbuje cię uwieść, zapamiętaj licz tylko na siebie bezinteresowna pomoc od obcych rzadko się zdarza a ze strony facetów nie istnieje

Gość gość
Pomógł tobie to nie mogłabyś z nim raz się przespać co ci szkodzi? i tak się puszczasz pewnie.

Gość gość
samotna zagubiona młoda kobieta to dla takich starych dziadów niezły kąsek, to starzy wyjadacze wiedzą jak podejść taką kobietę, jeśli chcesz się z tego wymiksować a już najwyższa pora musisz stworzyć plan który wyciągnie cię z tego g****a- na pewno zmiana pracy tutaj nie jest tak żle bo masz już jakieś doświadczenie, może warto zmeinić mieszkanie na pokój na razie i koniecznie terapia dda bo twoje poczucie wartości równe jest zeru, bez tego nie stworzysz zdrowych relacji z kimkolwiek, ja przeszłam kilka terapii dda (grupowa najlepsza), terapie dla ofiar przemocy, różne warsztaty asertywności, komunikacji, było bardzo ciężko ale się udało po drodze też ktoś zaproponował mi prostytucji ale odmówiłam- zemścił się na mnie ale było warto dzisiaj przynajmniej mogę spojrzeć sobie w twarz i mam własne mieszkanie a też przez prawie 8 lat wynajmowałam pokoje i nawet o mieszkaniu nie marzyłam, poszukaj w pierwszej kolejności terapii dda (będziesz miała gdzie się wygadać, dostaniesz wsparcie grupy ale to też cieżka i bolesna praca nad przeszłości by stworzyć zdrowe relacje w przyszłości

Gość gość
nic o nim nie wiesz? a on o tobie wszystko? to go wypytaj bo może z tego być jakas smutna afera. Nie musisz mu nic dawac poza szacunkiem , jak przekroczy bariery to powiedz ze jesteś zaskoczona i zgorszona jego postawą, powiedz ze prosisz o czas aby ułozyc sobie zycie bez jego pomocy i ze dziękujesz ale taka forma znajomości absolutnie nie wchodzi w gre i niech może swoją wnuczkę podaruje jakiemuś swojemu koledze jeżeli uważa ze to jest ok

Gość gość
Co do komentarza o puszczaniu się to ja jeszcze nigdy nie miałam z nikim kontaktu seksualnego ale tak... jestem puszczalska... :o

Gość gość
Piszecie żebym zaczęła go unikać ale to nie jest możliwe. Widujemy się w miejscu pracy, często musimy się ze sobą kontaktować, czasem gdzieś z nim wyjeżdżam więc kontakt jest nieunikniony. Zmiana pracy. Może i to jest jakiś sposób tylko czy to ma szansę się udać? Sama nie wiem. Mam rok studiów do dokończenia i dzięki tej pracy mam możliwość uczenia się i jestem w stanie zapewnić sobie utrzymanie, a dodatkowo nabieram doświadczenia zawodowego. Nie wiem czy bez jego pomocy byłoby to wszystko możliwe. Boję się o swoją przyszłość.

Gość gość
No właśnie bardzo mało o nim wiem. Wiem gdzie pracuje, czym się zajmuje, jest dla mnie zawsze bardzo miły, troskliwy, wyrozumiały no i wie o mnie takie rzeczy o jakich inni nie wiedzą.

Gość gość
Co Ci szkodzi się z nim przespać?

Gość Kris85
Dziewczyno piszesz że gość ma 70lat i jest elegancki i zadbany.........proszę cię ząb czasu go tak dotknąć że żadne salony odnowy mu nie pomogą a ty z tą myślą zostaniesz do końca życia i na każdej imprezie z koleżankami gdy padnie hasło jaki był wasz pierwszy raz będziesz musiała powiedzieć że kochałaś się prawie z nieboszczykiem no proszę cię nie rób tego bo wygląda na to że nie chcesz tego,miej trochę godności bo młoda laska z ciebie i jeszcze się traumy nabawisz..

Gość Kris85
Takie dobre wujki nie robią nic za darmo patrzą tylko żeby kogoś wykorzystać słabego i w potrzebie... Kup mu gumową lalkę i jakiś filmik do tego

Gość gość
Przecież nie musi się nikomu tym chwalić, a to tylko seks. ;)

Gość gość
Nic jej od tego nie będzie, najwyżej dobrze jej zrobi. :D

Gość gość
Ważny i dobry człowiek, pomógł Ci wyjść na prostą więc nie ma co się zastanawiać. :)

Gość gość
Tak, gosc zdecydowanie chce zaplaty w formie seksu (powinien powiedziec od razu a nie udawal wielkodusznego a pewnie ma rodzine i jego pobudki byly bardzo niskie). Co mozesz teraz uczynic: poprostu rob glupa, ze nie wiesz o co chodzi (olewaj aluzje i ew. podziekuj) a przy innej okazji mow mu, ze dziekujesz za pomoc i jest jak Twoj przybrany tata. Rownolegle zacznij szukac pracy. Masz juz doswiadczenie, wiec powinno byc latwiej cos znalezc.

Gość gość
Oj tam, oj tam. Chyba może zrobić coś dla miłego, starszego Pana. ;)

Gość gość
no to niech mily pan wezmie sobie dziwke

Gość gość
Co w tym złego? Pewno ją lubi i podoba mu się. :)

Gość gość
to stary oblech bleeeeeeeeeeeeeee jeszcze udawal a tak naprawde jedo intencje byly nieszczere

Gość gość
Dlaczego zaraz nieszczery oblech. Bez przesady. ;)

Gość gość
sam sie bzykaj z 70-latka:o masakra

Gość gość
Sama autorka mówiła, że je miły i elegancki więc jak dobrze się trzyma to lepszy taki niż równolatek gołod***ec który siedzi w budce z piwem z kolegami.

Gość gość
jasne, łudź się dalej:o:D sam sie nie ograniczej i wez sobie 90-latke, przeciez lepsza od 20-latki jak ma emeryturke a nie golodupna studentka:D:D:D

Gość gość
Facet im starszy tym lepszy, odwrotnie nie bardzo. :classic_cool:

Gość gość
Warto też pamiętać, że autorka dzięki temu Panu bardzo dużo zawdzięcza i wiedzie normalne życie. Nie każdy ma w sobie tyle serca żeby tak pomóc.

Gość Kris85
Raz się z nim przepisz i myślisz że to będzie koniec ? ? ? W życiu będzie chciał więcej i będziesz dopiero miała masakre...koleżanka ma rację pal głupa i tyle....