Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie rozbita

Moja 14 letnia siostra (nie rodzona) ma wieksze doswiadczenie seksualne niz ja

Polecane posty

Gość totalnie rozbita

Nie wiem czy powinnam popasc w kompleksy czy byc na nia zla ze w tak mlodym wieku juz sie pieprzy. Kuzwa szok. Ja ma 22 lata i nigdy tego nie robilam a cale moje doswiadczenie seksualne sprowadza sie do calowania, dotykania piersi przez material koszuli i ocierania meskim kolanem o podbrzusze gdzie oczywiscie tez nie pozwolilam sobie zdjac majtek.

Gość gość
Mala kurreeffff..z niej

Gość gość
Ma wieksze potrzeby seksualne niz ty.lubi to Robic i okChybq jej nie zazdroscisz?

Gość gość
Ma wieksze potrzeby seksualne niz ty.lubi to Robic i okChybq jej nie zazdroscisz?

Gość gość

Gość gość

Gość totalnie rozbita
Wlasnie nie wiem czy powinnam zazdroscic czy o wszystkim opowiedziec jej matce. Zreszta mamusia taka sama i za mlodu podobno kur/wila sie tez niezle. Ale co ta mala opowiada to szok kuzwa. Nie wiem czy jej wierzyc czy sciemnia czy co? Jak jej raz odpowiedzialam, ze ja bym sie bala chociazby ciazy to ona do mnie to zrob to z dziewczyna. Kuzwa az szczeka mi opadla. Nie we wszystkie opowiesci jej wierze ale nawet jak 1/3 z tego jest prawda to szok normalnie.

Gość gość
Nie mów matce, tylko zgłoś jej gacha do prokuratury.

Gość gość
Z ta ciaza to wymowka. Facet nie musi sie spuscic w srodlu, moze przed wytrysk iem wyjsc z ciebie.albo uzyc preserwatywy

Gość totalnie rozbita
A skad ja mam wiedziec czy ona jest bi czy hetero czy homo czy wszystko naraz. Opowiada niestworzone rzeczy. Jedno wiem na pewno, ze nie jest dziewica a ma dopiero 14 lat. Wiem bo kiedys specjalnie zarzucilam jej ze zmysla i niech pokaze i udowodni, ze nie ma blony. Faktycznie nie miala. Myslicie ze szczylowca cokolwiek sie krepowala sciagajac przede mna majtki? Nic sie nie wstydzila. A ja bym sie wstydzila gdybym to samo miala zrobic przed nia chociaz jestem starsza.

Gość gość
Jezeli chcesz jej pomoc to opowiedz o tym jej matce.Z nia dzieje sie cos niedobrego.Przeciez to jeszcze dziecko

Gość gość
zostaw niech idzie swoim rytmem i tak zdechnie na jakiegoś hiva, a ty troszcz sie o własną du\pe

Gość gość
To zwykła szata bo nie będzie mogła utworzyć zgodnego związku. Zwykła wyrafinowana kurka z niej.

Gość gość
PROWO tak...widzialas ze nie jest dziewica buhahaha

Gość gość
Prowokacja... hahah znowu ten prawik udaje kobiete, on wierzy że zobaczy błonę dziewiczą :D

Gość gość
zgłoś to do prokuratury bo seks w Polsce jest legalny dopiero od 15tego roku życia :O ten kto ją pieprzy pójdzie siedzieć 🖐️

Gość gość
Z ta ciaza to wymowka. Facet nie musi sie spuscic w srodlu, moze przed wytrysk iem wyjsc z ciebie x Kolejny niedouczony idiota wierzący w stosunek przerywany :P

Gość gość
P R O W O K A T O R to znowy Ty???????

Gość gośćwarszawiak
Moja mlodsza rowniez, jak i jej kolezanki. Ja w wieku 30 lat dopiero i to w sumie ciezko nazwac seksem Dziewczyna mnie troche poturbowala i zalatwila sie mi do ust po tym jak Jej wylizalem... Taka mlodziez teraz...

Gość gość
ku..wy w tym wieku są obrzydliwe jak i całe obecne społeczeństwo bez kultury i wartości :O rzygać się chce gdy patrzy człek na to góffno jakie wokół się dzieje