Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciazowy

Polecane posty

Gość gość

witam chciałabym sie zapytać czy jesli wspołzyłam2 pazdziernika to test ciazowy wykrył by ciaze 9 pazdziernika????

Gość gość
poczekaj jeszcze kilka dni. 7 dni to troche za krótko, dopiero mogło sie cos zagnieździć

Gość gość
nie, zdecydowanie nie wykazałby ciąży tydzień po stosunku. Nadal drążysz temat ojcostwa?

Gość gość
bo sie martwie.byłam u gina wczoraj i mi wychodzi ze jest to 6 tydz pecherzyk ma 5,3 mm a zarodka wogole jeszcze nie widac czyli ogło sie coś przesunać

Gość gość
Niewiem co mam robic gin kazala mi zrobic hcg x2 jeden w poniedzialek drugi w srode i wtedy bede bardziej wiedziec ktory to tydz bo niewiadomo czy sie ciaza prawidlowo rozwija mowila ze za maly pecherzyk jak na 6 tydz ciazy :/ i ze w tym tyg juz u niektorych serduszko bije a u mnie sam pecherzyk;( boje sie ze sie przesunelo o tydz owulka i teraz jestem w 5 tyg i dziecko nie jest narzeczonego ;((

Gość gość
zrób betę koniecznie. Ciaża może jest młodsza ale bardzo wątpię aby test wykrył ciążę 7 dni po stosunku. A jaki wiek ciąży wyszedł ginowi wg usg?

Gość gość
Póki co nie ma co wyrokować, ale jak pisałam w twoim drugim temacie wg wielkości pęcherzyka 5,3mm wychodzi że to 4t5d-4d6d czyli zaszłaś w ciążę ok 3-4.10. Trudno powiedzieć póki co jednoznacznie. Zrób betę.

Gość gość
Jak będziesz w ciąży prędzej czy później sie dowiesz tego nie da przegapic cierpliwości ;-)

Gość Anus225
Hejka kochane..a ja mam taki kłopot...staramy się o drugie dziecko..pierwsze też było zaplanowane. Ale..robiłam test ciążowy i w kilka sekund po podaniu kropli moczu do studzienki pojawiła się mega gruba pierwsza kreska..po czym po kilku kolejnych sekundach zniknęła i pozostała tylko druga sugerująca iż nie jest to ciąża. Test był jak najbardziej w terminie ważności. trochę dziwne...objawów ciąży brak..tyle że na razie okres spóźniony o 2 dni...to tyle...nie wiem czy mam powtórzyć test?