Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juliaaaNa

on jest wspaniały ale ma żonę.. :( ja nie jestem zła

Polecane posty

Gość gość
No. Bo ciągnąc ten zakazany owoc, można sie nałykać pi/cnych kłaków prawowitej małżonki.

Gość gość
Kiedyś na wyjazdowym spotkaniu integracyjnym mój bliski współpracownik nieco na rauszu prawił mi komplementy, jaka ja jestem kochana, miła, wspaniała, gotów był zostawić żonę, dziecko, jego małżeństwo to nieporozumienie, dziecko - wypadek przy pracy, nie kocha ich, ale mnie kocha już od prawie roku. Wysłuchałam, potem się zmyłam do swojego pokoju . Drugiego dnia taki sam repertuar usłyszała moja koleżanka- też nie reflektowała na przygodę. Po przyjeździe do naszego miasta po naszego kolegę wyszła żona z dzieckiem. Serdecznie się witali, on głośno mówił, że bardzo za nimi :D Mówić można wszystko, czasami ktoś w nie wierzy, ale nie dajcie się im zwieść.

Gość gość
Autorko wylej sobie kubel zimnej wody na leb ,a potem zanurz kuciape we wrzatku - moze pomoze Ci to przestac myśleć i pisać o durnotach ..

Gość gość
Szanujcie się dziewczyny i nie dajcie się omamić żonatym ci..ulom znudzonym w małżenstwie. Każda zasługuje na wolnego faceta, bez zobowiązań, patrzenia na telefon zegarek, że zaraz musi być w domu. Tu było tyle zakładanych wątków i każda ODRADZAŁA 💤

Gość gość
gość dziś Szanujcie się dziewczyny i nie dajcie się omamić żonatym ci..ulom znudzonym w małżenstwie. Każda zasługuje na wolnego faceta, bez zobowiązań, patrzenia na telefon zegarek, że zaraz musi być w domu. Tu było tyle zakładanych wątków i każda ODRADZAŁA ziewanie.gif xxxxxxxxx Amen

Gość gość
1. Nie szkoda Ci dzieci ? Nie będziesz miała skrupułów rozbijając rodzinę ? 2. Facet nie zostawi rodziny. Zabawi się Tobą i Cię zostawi. 3. Jeżeli nawet zostawi rodzinę i wybierze Ciebie, z Tobą może zrobić to samo, co z żoną - zostawi, zbajeruje jakąś małolatę i będziesz beczeć. 4. Magii może nie ma w Twoim związku, ale za to możesz mieć pewniejszą przyszłość. Jeżeli chłopak Cię kocha i szanuje, a w dodatku będzie podporą materialną - to bardzo ważne w każdym związku, gdy porywy namiętności opadną (a opadają prędzej czy później). 5. Wnoszę z Twojej opowieści, że nie kochasz chłopaka, tzn. tworzycie związek bez miłości, tzw. układ wg dzisiejszej mody. To nie jest najlepszy pomysł moim zdaniem, ale ma większe szanse przetrwania niż związek z facetem, którego wyrwiesz z rozbitej przez siebie rodziny. 6. Ja wiem co to być nieszczęśliwie zakochaną .....

Gość gośćJuliaaNa
mój chłopak jest mi bardzo bliski.. ale mam problem nie od dziś i dylematy.. czasem poprostu czegos brakuje.. a teraz ten chłopak z pracy.. zapewne macie racje.. też to rozważam czy on mogłby zdradzić poraz drugi.. skoro chce zrobić to teraz ze mną.. i mówi że nie miał by mnie później gdzieś ale dziecka nie może zostawić i rodziny...

Gość gośćJuliaaNa
do tego jest strasznym materialistą.. i najbardziej oszczędza na mnie.. nie wymagam od niego nie wiadomo czego.. ale czasem naprawdę mi przykro...

Gość gośćJuliaaNa
mój chłopak aktualny jest materialistą

Gość gość
Czy to jest prowo...? Nie wierzę, że kobiety są tak naiwne.

Gość gośćJuliaaNa
tak w ogóle to ja nie potrafię być nie szczera i mówię mu wszystko o swoich dylematach itp.. on ma mnie już powoli dość a ja czuję sie źle i wpadam w depresję. nie mam z kim o tym pogadać :( :( :( :(

Gość gość
Wszystkie d***** na starość są samotne. I wcale mi cie nie szkoda.

Gość gośćJuliaaNa
ja nie jestem stara.i nie jestem dziwką. nic nie zrobilam. tylko pytam tu o radę

Gość gość
Zostaw go i poszukaj wolnego gościa. Mam przeliterować? Czy w innym jezyku kurfo napisać? Ma żonę, rodzinę paszoł Won kurfo od niego. Brzydzę sie takimi jak ty 😠

Gość gość
Zacznij używać mózgu

Gość gość
To może staniesz przed jego żoną i powiesz jej prosto w oczy: chciałabym żeby pani mąż mnie wyrochał? A stara będziesz. Nawet nie wiesz jak szybko.

Gość gość
Nie. To wcale nie musi być prowo. Bo czy wiecie, czy nie wiecie, takie dzi/wki są na świecie :D

Gość gość
Dzifka mozesz byc i ty... Moze i nawet nia bylas takie wyzywajace bez klasy sa najbardziej podatne do robienia z siebie swietej krowy... Autorko nic nie rob w jego kierunku owszem badz mila usmiechnieta rozmawiaj z nim ale staraj sie unikac glebszych relacji. Czas ci pokaze czy to jest warte i czy nadal beda ci motylki latac... Co ma byc to bedzie kazdemu jest cos tam pisane i mezczyzna zycia. Moze nie koniecznie jest on a twoj partner z ktorym teraz jestes;-) zawsze jest ten wybor i nie pewnosc. Czas swoje pokaze ci i serce.

Gość gość
Jakie wywody. Dobry seks z pożądaniem jest najlepszy. Żonaci faceci dobrze wiedzą jak to robić. Jeśli facet tego chce to wiadomo, że jego małżeństwo nie istnieje, wiec nie rozbijam czegoś. Tylko mam ogromną przyjemność z romansu i nich trwa jak najdłużej. Nie bądź dziecinna, dorośli ludzie to robią. Zajadłe żonki zawsze ci źle doradzą. I te, które dostały kosza.

Gość gość
Oj co ty nie powiesz!:-) bo patrza na seks nie uczucia;-) nie doradzaj glupoty po to by puzniej miala plakac.... :-)

Gość gość
Korzystaj poki mozesz, nie patrz na obca kobiete, ona by na ciebie nie patrzyla :) A te ujadajace zonki tu- w relau g000000vno moga zrobic dlatego tak sie ciskaja w necie :D

Gość gość
A po czym mam płakać ? Po namiętnym seksie? Z mężczyzną, który mi się podoba i fascynuje ? Żałosne zakonnice. Ja nie mam zamiaru marnować wspaniałych chwil kiedy jest ku temu okazja. A jak się boisz to trzymaj się portek swojego kochasia. Ja korzystam z życia i dobrze mi z tym.

Gość gość
Autorko, jeśli mam Ciebie jeszcze jakoś przekonać. Pisałam do Ciebie w pierwszym poście (po Twoim). Jestem obecnie dalej ze swoim partnerem, szczęśliwa i dokonałam najlepszego wyboru. Mój facet też nie draznil kiedy tamten opętał mój umysłu, nagle taki wadliwy był ;-) To wszystko było wynikiem ostrego zauroczenia i zakochania. . Minął czas (2rok) obecnie dalej widuje zonatego. .dalej bardzo mnie pociąga. Mam do niego jakąś słabośc, ale już nigdy nie otworze się na tą znajomość. Straciła bym: WSZYSTKO. Naprawdę jedna rada na takie sytuacje CZAS. On minie, zauroczenie tez. I szczerze trzymam kciuki! :)

Gość gość
To może być bardzo trudne lub wręcz nie wykonalne dla kogoś kto urodził się z mózgiem między nogami...

Gość gość
Nie licz kazdej sytuacji tylko inwylacznie na obrazie ktory przedstawiasz sama... xxx A co ty możesz o mnie wiedzieć żałosna miernoto? No co? x Zycie jest rozne i przewrotne. Moj maz mial inna sytuacje ktorej nie musze tu przedstawiac. xxx Bo sama nie znasz tej sytuacji x Nie kazdy mezczyzna szuka worka na sperme i nie kazda zona jest taka pozadna zyciowo skoro maz z nia wziol rozwod i zyje ze mna. xxx Żyje z tobą, bo to żona kopnęła go w zad i rozwiodła się z nim, tłumoku

Gość gość
Jak z nią mu lepiej to dobrze tłumoku.

Gość gość
dziś tłumoka to masz teraz w rodzinie - kolejnego zresztą. Patologiczna rodzinka tłumoków :D

Gość gośćJuliaaNa
uczucia to nie tylko seks. dużo rozmawiam z moim chłopakiem i chyba za dużo mu mówie.. powiedziałam mu o swoich wątpliwościach i sam już nie wiem co robić. jest naprawdę źle mimo że z tamtym do niczego nie doszło..

Gość gośćJuliaaNa
i sama już nie wiem co robić. jest naprawdę źle mimo że z tamtym do niczego nie doszło.. nienawidze siebie samej