Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mnóstwomyślinaminutę

jak Wam się podobam?

Polecane posty

Gość gość
A potem laski narzekają,ze zostały zgwalcone,napastowane czy co tam jeszcze,jak się szmaca w necie!!!Czy wy wiecie komu te zdjęcia wysylacie?To co raz pojawi się w necie NIGDY nie zginie,nawet jak skasujecie.Wiec gratulacje pustaki.Wyslijcie każdemu tu facetowi zdjęcie swoich cycków,tylko się kiedys nie zdziwcie.

Gość gość
acordeon fajna cipka :D 🖐️

Gość gość
akordeon oblech z ciebie. :O

Gość gość
W kanjpie ze najomymi i swoim chłopakiem powinnas kurfo podwórkowe siedzieć nie obnazac się. Ru(chy) bo przytylas bo cyckach zawsze widać. Za 20 lat kręgoslup ci wysiadzie.:-( Wieczór prawie zaliczony, twoje ego podniesione, koniobijcy zadowoleni. Bravo. :-D:-D

Gość gość
to wysyłasz te fotki na meila?

Gość acordeon
A o czym tu dyskutować:)

Gość gość
Czyja fotke w avatarze masz good girl? :)

Gość gość
ale posranymi c*****i i szmatami jesteście, dajcie tej ślicznej dziewczynie spokój, piszecie tak bo zazdrość was zjada.

Gość
gość dziś pewniej modelki...:P spodobała mi się. jest mulatką tak jak ja.:P chociaż ja jestem tak naprawdę w 1/4 ;)

Gość gość
Strasznie mnie kreca takie czekoladki jak np. Megan Good ;)

Gość gość
akprdeon nie pokazales najwazniejszego

Gość acordeon
A niby dlaczego mam pokazywać?:)

Gość acordeon
Podobno jestem obleśny więc nie kontynuuję :(

Gość gość
Przytuliłbym się do cyca autorki, mniam.

Gość mnóstwomyślinaminutę
a po co miałam siedzieć i czytać rad, mam od tego rodziców.

Gość gość
Autorko, cycki spoko, nad brzuchem można trochę popracować, chociaż każdy lubi co innego :) ja tam bym zostawila pewnie tak jak jest. Ktoś tu napisal, ze nie znosisz krytyki, ale kto by zniósł krytykę pelna wyzwisk? Ludzie nie możecie powiedziec normalnie ze np nie jest dobrze, tylko wyzywac od szmat? I masz autorko obraz typowego kafeterianina, zakompleksionego, sfrustrowanego nastolatka, badz zazdrosna kurę domowa ktora po trzech porodach moze pomarzyć o takim ciele jak ty. I ty chcesz rady od takich osób? Serio? Ja ci powiem, ze ja np mam mniejszy brzuch ale też piersi, ogień szczupla jestem, ale jakbym miala takie ciało jaj ty, tez by zle nie bylo, nawet jakbym miala troszkę większy brzuch. Ale za to te piersi... Zazdroszczę :) chociaż ja tez deska nie jestem,ale nie pogardziłabym dodatkowym rozmiarem :D druga sprawa jest taka, ze dlaczego ty chcesz wysyłać ludziom na maila swoje zdjęcia? To jest nieodpowiedzialne. Na poczcie jyz nie jesteś tak anonimowa jak tutaj. A widzisz jacy tu sa ludzie. Chcesz trafić na niewyzytego zboczeńca? On powie ci wszystko co chcesz, a wiadomo jakie ma zamiary... Uważaj, badz rozsadna. Naprawde nie jest z tobą aż tak zle żebyś miala prosić o ocenę na takim forum... Wiadomo każdy lubi komplementy, ale takie od zbokow to naprawde nie jest nic wspaniałego... Nie musisz na sile sie dowartościowywać tutaj bo masz spoko ciało i tak myśl caly czas. Pozdro