Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 987654322345678

BRĄZOWE PLAMIENIA ZAMIAST OKRESU!! POMOCY

Polecane posty

Gość 987654322345678

Witam. Zgłaszam się z problemem dotyczącym mojej miesiączki. Pierwszą dostałam na początku czerwca, dodam że mam 14 lat. Miesiączki miałam dosyć regularnie, raz pojawiła się tylko po ok 4o dniach potem może z 1/2 dniowym opóźnienie. Krwawienia trwaja ok 7, w 3-4 najbardziej obfite,potem spokojnie ustepują. 3 dni temu wybył termin mojej miesiączki(26dni) jednak zamiast normalnej miesiączki mam brązowe, czasami różowawe plamienia. O ciąży nawet nie myślę, to chyba logiczne... Nie wiem czemu tak mam. nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale jestem przeziębiona, brałam rutinoscorbin a czytałam że gdy bierze się witamine c to opóźnia okres.. Nie wiem co z tym zrobić i trochę się martwię:/ czy mogą to być tylko zmiany hormonalne? Proszę o odpowiedź :/ :)

Gość gość
to wszystko normalne,nieraz tez takie plamienia mam.a jestem dojrzala kobieta,wiec nie panikuj.

Gość gość
Dokładnie. Nic się nie stresuj. Ja jestem po 30tce a miałam ostatnio plamienia przez 2 tyg , byłam u lekarza , zrobił usg i badanie. Wszystko w porządku i mam się nie przejmować. Głowa do góry mała kobietko :)

Gość 987654322345678
Dziękuję bardzo za pomoc :)