Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomysly na prezenty bozonarodzeniowe

Polecane posty

Gość gość

w tamtym roku kupilismy dla kazdej rodziny air wicka do gniazdka a dla tesciow/rodzicow psik psik do lazienki te wielkie. wszystkie panie sa zadowolone i kupuja uzupelniacze. w tym roku chcemy kupic reczniki do kuchni-pakowane po 3 w pepko po 20zl. wydalismy na 7 rodzin okolo 150zl:) rzucajcie pomyslami.

Gość gość
te pachnące biale do lazienki wielkie brise i air wicki. co robią co 15 minut psik psik . mialo byc:)

Gość gość
fajny pomysł, ale ja wole kazdemu cos innego, jest ciekawiej:-)

Gość gość
Kostka do kibla, smalec, grabie, podpaski :)

Gość H helix
Chyba dziwnie bym się poczuła, gdybym dostała w prezencie odświeżacz powietrza do sracza. Już lepsze te ręczniki.

Gość gość
ja kupuje vouchery na konkretna kwote i kazdy moze zrealizowac go w taki sposob jaki chce. W tym roku wypatrzylam strone wyjatkowyprezent.pl, polecam szczegolnie dla osob, ktore nie maja czasu biegac po sklepach ;D

Gość gość
ponieważ połknęłam bakcyla szydełkowania, w tym roku każda kobieta w mej rodzinie otrzyma chustę, a facet czapkę mojej roboty

Gość gość
Jesu ,co wy dajecie na prezenty bożonarodzeniowe-święta raz w roku a wy odświeżacze powietrza,ręczniki,kapcie,szlafroki buahahaha,jak za PRLu,szczyt wieśniactwa,pewnie jeszcze rajstopy,skarpety i krem na zmarszczki dla wiekowej cioci,żenada:-P

Gość gość
A ja w tym roku stawiam na prezenty z duszą. Znalazłam fajny sklep z antykami i designem lat 60' www.gramofonia.com. Zamówię tam po jakimś drobiazgu dla każdego.

Gość gość
ludziki z kasztanów albo zielnik własnoręcznie zrobiony, jest akurat sezon. nosz k***a nie wierzę że daliście zapachy do mieszkania, wolałabym dostać kawę i rajstopy. :D

Gość gość
dla pań gumowe rękawiczki do zmywania naczyń a dla mężczyzn mega paka papieru toaletowego :D, jak nam zostanie to dorzucimy po płynie do naczyń lub domestosie :D