Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No to czekam na obiecane 500 zł

Polecane posty

Gość gość
Co wy z tym kościołem ciągle? Platforma bite osiem lat ich karmiła i w d..pę wchodziła, a wy się teraz martwicie, że PIS ich na piedestał wystawi? Przecież oni nigdy z tego piedestału nie zleźli co wy takie zatrwożone? Przecież Tusk Watykanowi lachę ciągnął aż po same kulki, a pierdo/licie jakbyśmy byli jakimś liberalnym rajem. Kto zatem te śluby w kościołach bierze w bezie i welonie? Kto lata po chrzest? bo ja nie wyobraźcie sobie tylko większość z tych utyskujących na pis i księży hahahah debilki! 8 lat platfusiarze nie zalegalizowali związków partnerskich, małżństw jednopłciowych, bo trzęśli portkami przed biskupami, a wy piszecie jakby co najmniej PO zdelegalizowało kościół w Polsce obudźcie się z bagna wlecieliśmy w bagno

Gość gość
tak, bo partia to cudotwórcy, pstrykną i w miesiac polske zmienia, naiwna jestes zono żołnierza bardzo. wiecie dlaczego inne kraje są przed nami? bo nie przeszli okupacji, tak jak Dania, nie mieli żelaznej kurtyny i się rozwijali przez te 40 lat. cieszmy sie, że troszke podgonilismy bo z pisem do przodu nie ruszymy. a wy tylko na po narzekacie. teraz zobaczycie co będzie.

Gość gość
gość dziś dziś zgadzam sie w 100%!!!! xxxx przestań sobie już potakiwać pod własnymi postami, bo żałosna jesteś niedorozwinięta amebo

Gość gość
Będzie tak samo. Przecież władzę zdobywa sie po to, aby sie dorwać do koryta, a nie po to, aby obywatelom było lepiej. :D Naiwne jesteście, nic nie zrobią i będą się tylko tłumaczyć, że sytuacja finansowa jest tak zła, że nic nie można zrobić. Może zmieni sie otoczka, będzie w kółko ględzenie o "mordzie smoleńskim" i propaganda będzie inna, ale reszta zostanie taka sama.

Gość gość
do 10.30 Prawda zabolała roszczeniowa paniusiu, co w życiu nie poszło to wszyscy mają Ci dać i robić dla Ciebie? Nie, bo państwo jest dla wszystkich, i nie pieprz o kościele bo konkordat to prawie 1,4 mld zł rocznie. Nikt nie powiedział, że chore dzieci mają się bujać, ale nie może być tak, że tylko jednym się daje a innym nic. Państwo, jego opieka i przywileje z płacenia podatków powinny być jednakowe dla wszystkich. Wszystkich! bo życie to kompromis. A poza tym być czegoś oczekiwać trzeba wpierw samemu coś wypracować, proste. Wole dziecko z in vitro, które jest wyczekane, niż patole, która się będzie mnożyć by tylko kasę wziąć. A, i idź tam do proboszcza bo pewnie go swędzi pod sutanną, nawiedzona terrorystko ;p

Gość gość
10:38 no widzisz, tak właśnie myśli większość debili. KIlka lat temu rządził PiS i jakoś nic nikomu się nie stało, a teraz trzęsą portkami ale po pińcet zł chętnie wyciągną łapę do PiS-u :D Gościu z 10:39 ja nie powiedziałam, że to cudotwórcy i w mig Polska będzie odmieniona. Są to twoje słowa więc nie przypisuj ich mnie.Na to wszystko potrzeba czasu. Dlaczego miałam zagłosować na kogoś kto dwukrotnie miał szansę i dwukrotnie śmiał się obywatelom w twarz? Może ty to lubisz, ja nie. Spójrz do tyłu i zobacz co zrobili przez dwie kadencje swoich rządów.

Gość gość
spójrz co zrobili ich poprzednicy. naprawde nie widzisz postepu przez 8 lat? to załóż okulary i wez gleboki oddech.

Gość gość
Nie głosowałam na pis, ale jakoś się ich nie boję - jestem heteroseksualna, pieniędzy nie mam, i nawet chodzę co niedzielę do kościoła - co mi mogą zrobić?? :p

Gość gość
Proszę, w takim razie opowiedz o tych postępach, chętnie posłuchamy. Zaczynaj.

Gość gość
"DOBRA ZMIANA"."500ZŁ NA DZIECKO",srutu tutu majty z drutu,ciemny lud to kupił i ciemny lud się cieszy:-P

Gość gość
nic ci nie zrobia, ale pomysl o kolejnym pokoleniu. jesli dojdzie do zmiany konstytucji, to na niekorzyśc, jesli będzie zakaz aborcji to twoja córka może mieć kłopot. ludzie myslcie o swoich dzieciach, o nas to juz nie ma co myśleć. czeka nas panstwo wyznaniowe, z komisjami śledczymi, które beda marnowac nasza kasę na wyjasnianie spraw mało istotnych dla ludzi. czy naprawde dalej interesuje kogoś smoleńsk i afery podsłuchowe, jakie to ma znaczenie dla nas żyjących od 1. do 1.? dlaczego skrócenia wieku emerytalnego chca politycy, którzy do smierci chcą kase zbierac z bycia posłem? Dlaczego oni sami nie przechodza na polityczna emeryture?

Gość gość
pamiętam, jak przed wyborami do PE wszystkie się rajcowały Korwinem, bo on powiedział, że mężowie powinni tyle zarabiać, aby ich żony nie musiały pracować. I wszystkie chciały na niego głosować, bo myślały, że zaraz na drugi dzień ich mężowie dostana 100% podwyżki. :D A tak na poważnie, to nie wierzę, aby to 500 zł az tak przeważyło. Ludzie po prostu mieli dość afer z udziałem PO. No i pamiętać trzeba, że jednak ponad 80% społeczeństwa PiS-u nie poparło. Więc to nie jest tak, że spragniony Szydło polski lud wyraził dla nich masowe poparcie.

Gość gość
10:52 aleś ty ciemna. Myślisz, ze poszli głosować na pis, bo dostaną 500 zł. Przecież najprawdopodobniej tak się nie stanie nigdy. Ludzie głosowali tak, a nie inaczej bo mieli już dośc zakłamanej mordy kopaczowej. W debacie pierdzieliła, że dąży do tego aby Polacy zarabiali jak na zachodzie. Już jeden taki był co chciał w Polsce zieloną wyspę, a teraz grzeje jaja na stołku w Brukseli. Trzeba być debilką, żeby powielać słowa swojego poprzednika z tej samej partii, który obietnicy nie dotrzymał.

Gość gość
dlaczego skrócenia wieku emerytalnego chca politycy, którzy do smierci chcą kase zbierac z bycia posłem? xxx Bo politycy chcą służyć Ojczyźnie i wyborcom do ostatniego tchu. A obniżenia wieku emerytalnego chcą dla wyborców, bo przecież bezinteresowna służba wyborcom jest życiowym mottem i swietlanym celem każdego parlamentarzysty. :D

Gość gość
nie pisz bezinteresowna, bo nie pracują społęcznie

Gość gość
Więc rozumiem, że mamy tylko dwie partie w PL? I trzeba głosować albo na złodziei albo na oszolomow? ?

Gość gość
Za darmo to umarło. Do nawiedzonej co in vitro to zachcianka matek. Mam nadzieję że masz dzieci a jesli ich nie masz to módl się żeby nigdy bezpłodność twojej osoby nie dotknęła. Jeśli nie masz pojęcia o czymś to nie pie...ol farmazonów. Co do tych 500 zł dla twojej świadomości nawiedzona prowokatorko ja ich nie dostanę i nawet nie wiedziałąm że był taki zamysł , mam 2 dzieci i nie mam 574 zł na osobę (dla twojej) świadomości). A ty nawet zazdrościsz chęć posiadania dziecka. Idz pomódl sie o zdrowie bo o rozum już jest zbyt póżno.

Gość gość
Patrzcie! Nagle same ateistki co się kościoła boją :P prawie każda z was welony, śluby, chrzciny, a teraz nagle czarna rozpacz hahahaha A co PO zrobiła przez dwie kadencje żeby kościół się nie panoszył? - podnieśli im finansowanie z budżetu, - dali setki hektarów ziemi w prezencie, - dali najlepsze nieruchomości w centrach dużych miast w prezencie, -dali im państwowe świadczenia i emerytury, - religia dalej jest w szkołach, WY TĘPE DZIDY!

Gość gość
10:57-aleś ty naiwna jak dwuletnie dziecko, ludzie głosowali z przekory?bo mieli dość zakłamanej Kopacz?mieli dość Tuska,Bieńkowskiej,Sikorskiego,Niesiołowskiego?mieli dosyć ,to oczywiste ale wybór był chyba szerszy niż POPiS?część wyborców PiS nie wierzy w te obietnice,to fakt ale zagłosowali za czym?za "DOBRĄ ZMIANĄ"?bo wydaje im się że PiS ROZLICZY POPRZEDNIKÓW I USTANOWI PAŃSTWO PRAWA?nastanie powszechna równość i sprawiedliwość?Może tak,może nie,to wielka niewiadoma...

Gość gość
nie pisz bezinteresowna, bo nie pracują społęcznie xxx Oj tam, nie czepiaj się. :D Przecież to nie są wielkie pieniądze. :D

Gość gość
PiS taki zły ale jak Kaczyński zarządził sprzedaż spółdzielczych mieszkań za jakiś śmieszny procent 9 lat temu to leciałyście wy i wasi starzy z wywieszonymi jęzorami byle się załapać, bo w życiu nie byłoby was stać na normalny wykup od spółdzielni dziadówy.

Gość gość
Ewa oddawaj stołek Beacie :D:D Kafeterianki nie płaczcie, jak PO przemyśli swoje występki ośmioletnie, to może Ewcia wróci i znów będziecie miały raj w Polsce rządzonej przez Peło :D

Gość gość
Pewnie za 4 lata wygra PO, potem znowu PiS i tak do końca świata i jeden dzień dłużej. :D

Gość gość
Jak pękają przed kościołem hahaa, nie wierzę:D to ile z was chrzciło dzieciaka w sobotę lub brało ślub łoczywiście kłościelny?:D:D

Gość gość
Jak tam kaferiuszki? Spakowane do Kanady?

Gość gość
Mysle gdzie kupic bilet w ktorym kierunku zmierzać

Gość gość
No jak to gdzie ? Do Kanady, razem ze sfochowaną córeczką kopaczki :D

Gość gość
Ciekawe czy córcia mamunię zabierze ze sobą:D