Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowiedziałam się że straciłam jedną z dwóch prac,będę mieć 800.pocieszcie mnie:(

Polecane posty

Gość gość
13:48 są tacy mężczyźni, mój mąz np. mi powiedział że jak nie chcę to w ogóle mogę nie pracować :D mój zarabia 20 tys. miesiecznie, jest szefem dużej firmy znanej w Polsce, ja zarabiam dla zabicia czasu 1500 zł i jakoś mojemu męzowi to nie przeszkadza jeszcze chwali mnie że mi sie chcę:) tak że jak trafiłyście na nieudaczników lub mendy to nie dziwcie się że was to tak zdumiewa że prawdzwym mężczyznom nie przeszkadza rozdźwięk w finansach :)

Gość gość
a autorce życzę by się nie przejmowała. Jak c teściowa coś przysrywa to z zazdrości bo sama nie ma tak dobrze jak ty :D

Gość gość
Agatka kobiety dużo nie zarabiaja? To teraz mnie rozsmieszylas. Ja sobie sama reguluje godziny pracy, przyjmuje jedno zlecenie tygodniowo za które kasuje 1500-2000. Więc miesiecznie srednio zarabiam 7 tys pracujac 4-5 godzin dziennie od poniedzialku do piatku. Nie każdy jest taka niemota ze sklepu z firankami jak ty.

Gość gość
Chyba jako prostytutka.

Gość gośćania
autorko spokojnie-nie odp na posty sfrustrowanych debili bo to bez sensu-to po pierwsze \po drugie - dasz rade!!!rozejrzyj sie po okolicznych firmach ze swojej branzy-powysylac cv nawet jak nie maja na str ogloszenia o prace-czasem z dnia na dzien ktos odchodzi lub na macierzynski idzie-wysylaj gdzie popadnie

Chciałam ci coś doradzić, ale jak czytam ile w tobie chamstwa i pogardy dla innego, przez co niczym się nie różnisz od tego, co nazwał cię gnidą stwierdzam, że nie zasługujesz na dobre rady zawistna osobo.

Gość gość
14:49 Nie kochana. Jako architekt wnętrz i ogrodów na własnej działalności.

Gość gość
16:44 i nie zesraj się w tym swoim ogrodnictwie na te swoje piękne projekty którymi ja moge sie podetrzec :D moj wujek ksiądz dał mi pół miliona w spadku i już obracam to w nieruchomosci na ktorych bede zarabiac. sram na twoje projekty