Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często zmieniacie pościel i ręczniki?

Polecane posty

Gość gość
ma biedaczka problemy, ścigają ją roztocza i seks :D

Gość gość
a ja lubie jak mi posciel troche smierdzi naszymi szalenstwami:P

Gość gość
To bbyła odp do wpisu z 14.27, w której ja zostałam obrażona wiec spadaj ze swoimi madrosciami

Gość gość
Pewnie jest z tych, co prasują skarpety :P

Gość gość
Ale człowiek sie poci ,ale to wasxa sprawa mozecie nawet raz na ro zmieniac.

Gość gość
tak wyszorowałaś posta, że literkę zmyłaś :D

Gość gość
No i już się zaczynają najazdy brudasow, którzy nie potrafią zrozumieć ze ludzie mogą żyć inaczej

Gość gość
Tak, to trafne określenie: ŻYĆ INACZEJ.

Gość gość
pocę się jak mam gorączkę i w upały w lecie, a teraz jest jesień, a ja mam chłodno w sypialni i nie muszę przez rękawiczki zmieniać co tydzień pościeli, żeby na mnie roztocz nie przeszły :D

Gość gość
wszystko super, ale codzienna zmiana recznikow to jest gruuuba przesada. czy pomysleliscie o ekologii przy tak czestym praniu?

Gość gość
szop - pracz nie myśli

Gość gość
Jak widać brud wpływa również na poziom kultury drastycznie go obniżając

Gość gość
HIHIHI dobry ten temat z prostego pytania o proste czynności i częstotliwość ich wykonywania można wskoczyć na apologetę perfekcyjnej ,sterylnej czystości albo stoczyć się na brudne dno pełne roztoczy i pozostałości po "oślizłych" uciechach:-D

Gość gość
gość dziś wszystko super, ale codzienna zmiana recznikow to jest gruuuba przesada. czy pomysleliscie o ekologii przy tak czestym praniu? x Niestety, nie dostaniesz merytorycznej odpowiedzi, szkoda czasu.

Gość gość
gość dziś dużo jeszcze napiszesz z gościa udając 150 różnych userów?

Gość gość
no najwyrazniej, mysli tylko o sobie i swojej rodzinie, a nie mysli o zwierzetach zyjacych w rzekach, do ktorych spuszczane sa scieki, nie mysli o hektolitrach wody zuzywanej na te fanaberie, podczas w innym czesciach swiata tej wody brak, nie mysli o tym, ile energii (pradu) pochlania praca pralki i ze to wszystko idzie z zasobow, ktorych bedzie coraz mmiej dla naszych dzieci...

Gość gość
gość dziś HIHIHI dobry ten temat z prostego pytania o proste czynności i częstotliwość ich wykonywania można wskoczyć na apologetę perfekcyjnej ,sterylnej czystości albo stoczyć się na brudne dno pełne roztoczy i pozostałości po "oślizłych" uciechach x Bo przecież wszystko jest czarno- białe. Wyważone odpowiedzi torpeduje urażona ambicja.

Gość gość
dwa obozy , jak PO z PISorami

Gość gość
A czy ja udaję kogokolwiek? Moge ci z miejsca wymienić, które posty są moje, jak widac po kilku innych wpisach, nie jestem odosobniona w dbaniu o porządek

Gość gość
To c...ki też nie powinnaś myć codziennie a już broń boże 2 czy 3 razy dziennie. Brudaski

Gość gość
"nie jestem odosobniona w dbaniu o porządek" x nie wyzywaj nikogo od flejów bo chyba flei na oczy nie widziałaś.

Gość gość
"nie jestem odosobniona w dbaniu o porządek" x nie wyzywaj nikogo od flejów bo chyba flei na oczy nie widziałaś. to było odniesienie do twoich wcześniejszych flej

Gość gość
ręczniki - 1 raz na tydzień, czasami częściej jak potrzeba ( np. bo wilgotny, bo okres ) . Pościel staram się co 2 tygodnie zmieniać, czasami wychodzi co 3 :)

Gość gość
mma!pokopcie się jeszcze ,drogie panie! x dowalcie sobie solidnie x bo to sprawa życia i śmierci,która jak często zmienia ręczniki i pościel u siebie w domu x szok

Gość gość
do tej od "ci...ki" - jezeli twoj recznik po 1-nym dniu wymaga prania, to zacznij uzywac mydla do mycia sie, i raz na kilka sni rob peeling, wowczas ze skory bedziesz wycierac tylko wode a nie brud i obumarly naskorek. To nie piecze! :)

Gość gość
posciel raz w miesiacu. reczniki co 2 tygodnie.

Gość gość
gość dziś odważna jesteś ;) zaraz cię zjadą i posypią się gromkie epiteciki :P

Gość gość
I tu sie grubo mylisz, bo to nie ja wspomniałam o flejostwie, ale jak widać prawda w oczy kole

Gość gość
gość dziś a czy mowi wam cos slowo roztocza? Jak dla mnie mozecie zmieniac posciel i co 2 msc ale nie wmawiajcie nikomu,ze czystosc jest skutkiem nerwicy natrectw, Nie ma to jak usprawiedliwiac swoje flejostwo. x jasne to nie ty napisałaś? co robisz przy kompie, może mąż za bardzo łańcuch popuścił? Kłóć się sama ze sobą, albo z roztoczami

Gość gość
weź się lecz i umyj przy okazji brudasie, a posty o roztoczach nie były moje, jak cię mąż na łańcuchu trzyma, to zgłoś sprawę na policje, bo to jest znęcanie się, no chyba że lubisz