Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często zmieniacie pościel i ręczniki?

Polecane posty

Gość gość
Przynajmniej dwie rasowe kretynki :D

Gość gość
aż się zawiesiło :P

Gość gość
A ja lubię czystosc i świezość , nic nikomu do tego że codziennie zmieniam ręczniki, piżamę, mój dom moje zasady nic mi do tego co kto robi i jak robi. Wolnoć tomku w swoim domku.

Gość gość
pościel raz na miesiąc, ręczniki co tydzień

Gość gość
Pościel raz na 3-4 tygodnie, ręcznik kąpielowy co 4-5 dni, a ręcznik do rąk co 2 dni, bo syn mokry rzuca na pralkę i zaraz robi się nieświeży.

Gość gość
Pościel co 3-4 tygodnie zimą (wietrzona codziennie, chyba, że pada) a latem (tak jak teraz) co 2 tygodnie, w upały co tydzień, po seksie częściej. Ręczniki w miarę potrzeb, najrzadziej raz w tygodniu.

Gość gość
Posciel co tydzein, w upaly 2 * w tygodniu, reczniki codziennie.... nie wyobrazam sobie spac miesiac w tej samej poscieli :-O

Gość gość
biedactwo ma ubogą wyobraźnię :P

Gość gość
gość dziś a fuj, wlasnie wyliczylam, ze w ciagu m-ca zostawiamy 3,25l potu w lozku... chyba bede juz zawsze zmieniac 2* w tygodniu...

Gość gość
No, czyli patrząc na treść artykułu robię dokłądnie tak, jak powinnam :) Nie popadając w nerwicę natręctw :D I bez ograniczeń wyobraźni :P

Gość gość
gość dziś nie, nie biedna ... juz widze te miliardy roztoczy w moim lozku....

Gość gość
Jak się dużo pierdzi to trza co dwa dni.

Gość gość
Pewnie, raz na 2 tygodnie w tej temperaturze, co teraz (16'C w dzień, 13 w nocy) jest optymalnie, wiadomo, że w upały przynajmniej co tydzień. Jak się coś wyleje (ukochany przynosi kawę i śniadanie do łóżka), czy poplamię zakreślaczem albo innym pisakiem, to od razu. No i po seksie obowiązkowo ;) - a ja się kocham średnio co dwa dni, więc... żadne tam fuj :P Psa ani kota śpiącego z nami nie mam. A środowisko chronię :)

Gość gość
zmasowany atak przeszkolonych w sprzedaży mitycznego pseudoodkurzacza Rainbow, która polegała na ogłuszeniu nagabywanego potencjalnego klienta ogromnymi powiększeniami zdjęć roztoczy :D

Gość gość
gość dziś Jak się dużo pierdzi to trza co dwa dni. x hahahaha :D lepiej zainwestować w dietę lekkostrawną, wyjdzie taniej :P

Gość gość
ooo, dołącza spamiarstwo kosmetyczne

Gość gość
jesli ktos lubi syf to moze spac i caly rok w tej samej poscieli i a recznikiem wycierac sie tak dlugo, az sie rozleci... lenie i fleje zawsze znajda wymowke, zeby czegos nie zrobic, ochrona srodowiska jest wymowka nr. 1

Gość gość
...kupuję nową pościel, tak długo w niej śpię, aż się nie zacznie rozdzierać, czasem siadam do maszyny i łatę naszywam, a jak już jest łata na łacie, każda z innej parafii, to ta pościel staje się taka oryginalna, niepowtarzalna, że szkoda wyrzucić, wtedy daję dla biednych, a ja... ( czytaj od początku :-) )

Gość gość
pościel co dwa tygodnie, ręczniki codziennie

Gość gość
kiedyś miałam książke o higienie było tam napisane, że ręcznik można używać maksymalnie 3 dni przyj perfelcyjnie zdrowej skórze, a pościej max. dwa tygodnie, piżamę max. 3 dni

Gość gość
posciel raz w tygodniu, reczniki codziennie, pizame tez codziennie... swinie w chlewie Maja czysciej niz niektore z was :-/

Gość gość
Wy sie z g o w n e m bijecie? Pizama co 2-3 dni, posciel co 2 tygodnie , reczniki 1-2 w tygodniu. Otwieram okna i wietrze lozko rano i wieczorem, reczniki schna pour myciu, nic nie smierdz!

Gość gość
nie bije sie gownem, ale uwielbiach zapach swiezej poscieli i swiezych recznikow, po tygodniu te rzeczy nie sa swieze... wycierajac sie recznikiem sciera sie nie tylko wode, ale i naskorek... czlowiek poci sie rowniez podczas snu. Nie zaloze dwa razy tego samego ubrania (dla mnie pizama to tez ubranie), wiec pizame tez codziennie wrzucam do prania, nie bede oszczedzac na higienie!

Gość gość
Nadmierna higiena jest bardzo niezdrowa. Przedstawienie uzywac plynow do plukania à twoja posciel i reczniki beda dluzej swierze. Bielizne dzienna brudzimy bardziej niz nocna, przeciez to w dzien korzystamy z toalety, siadamy itp. Ja klade sie spac czysta i wstaje czysta, rano tylko sie odswierzam.

Gość gość
gość dziś skoro rano sie odswiezasz to sama przyznajesz ze nie wstajesz swieza... skoro ty jestes nieswieza, to wytlumacz mi jakim cudem twoja pizama i posciel zachowuja swoja swiezosc? no i co ma plyn do plukania ze swiezoscia?

Gość gość
gość dziś a co to znaczy 'odswierzam sie' ?

Gość gość
Pani sprzątająca zmienia za2sze we wtorki a ja jeszcze w sobotę (prawie zawsze)

Gość gość
Nie z/e/s/r/a/j sie z ta "pania sprzatajaca" :D :D :D :D :D :D