Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za moją kaczuszką..

Polecane posty

Gość gość
Po pierwsze to jej tu nie ma i to mnie atakują. A po drugie o 23:06 pisał podszyw ;)

Gość gość
a teraz komplementuje sama siebie? na zdjeciach z mezem nie wyglada na nieszczesliwa

Gość gość
Po pierwsze to jej tu nie ma i to mnie atakują. A po drugie o 23:06 pisał podszyw ;)

Gość gość
Co ma wspolnego jakaś Sylwia z tematem?.Jakie zdjęcia ,podglądacie fb?debile.Fb.a życie to dwie rożne rzeczy jak można kogoś śledzić?trzeba mieć równo zjechane z mózgu.Wystarczy poczytac jej komentarz pod jego zdjęciami.Jesli mowimy o tej samej.

Gość gość
23.11z Twojego powodu ją atakują bo jesteś dupa wołowa i tyle .Zachowujesz sie jak rozkapryszone dziecko.Wymyslasz ksywy i bajeczki.Po co to?

Gość gość
23:19 Kogo atakują?

Gość gość
ty juz zupelnie zwariowalas. piszesz o sobie jako kto, przyjaciel rodziny. jak sie ma profil na fb publiczny i zdradza tyle szczegolow o sobie, opisujac cala saga dziejow z tesciem, mezem i dziecmi to trudny by bylo nie kierowac sie ciekawoscia i nie sprawdzic, waszych zdjec

Gość gość
Piszesz do faceta.Jestesmy razem miesiąc i wiem o niej wszystko.Gdzie Ty widzisz tescia?chłopie nie wiesz nic tylko ci sie zdaje że coś wiesz.Ona nie opisuje siebie na facebooku.

Gość gość
Piszesz do faceta.Jestesmy razem miesiąc i wiem o niej wszystko.Gdzie Ty widzisz tescia?chłopie nie wiesz nic tylko ci sie zdaje że coś wiesz.Ona nie opisuje siebie na facebooku.Obserwuj sobie dalej te jej zdjęcia i nie zdziw sie jak niedługo ja na nich będę.Ten jej jawnie ma babę .Obecnie namawiam ją by go kopła w dupę.

Gość gość
nie mów, czyżby pan aktor? :D a jeszcze tydzień temu pisała tu że ona by nigdy bo ma zasady no i ktoś coś nagadał na nią do ciebie

Gość gość
tylko nie kłamczuszkaj, bo jeszcze tydzień temu pisałaś, że nie masz z nim kontaktu od 3 lat bo ktoś o tobie nagadał a teraz konfabulujesz i wciskasz ze jesteście od miesiaca razem :P

Gość gość
Sisi czy jak Ci tam idź zaśmiecaj inne tematy albo załóż własny bo rooz******lasz mi wątek. Do kogo Ty w ogóle piszesz, chyba nie do mnie?

Gość gość
no przeciez ona myśli, ze aktor pisze o niej kaczuszka :D

Gość gość
Znam ją od urodzenia,wiem że ma zasady ale dziś jej powiedziałem że szkoda życia.Nagadać co nagadać?śmieszne znam ją jak już pisałem od zawsze.Rozmowa to wszystko.Domysły plotki,pomówienia.Nudzi sie wam to jasne .Szukacie łatwego łupu .Jestescie jak wampiry energetyczne.Wiem że ona sie nie rozwiedzie i to mnie dobija.Koniec koncow całym sercem jestem po jej stronie.Nie myslcie że jest sama z tym wszystkim .Bedzie trzeba to własną piersią obronie.Ona wszystko mi mowi .Od jutra zaczynam działać począwszy od zrobienia porządku z jej najbliższym otoczeniem,na domu rodzinnym skonczywszy.Może zmieni zdanie.Ja sie tak łatwo nie poddaję jak Ty .Masz żonę to co tu robisz ,zajmij się nią

Gość gość kaczuszka
:-(idem stond

Gość gość
dokładnie, jakas paranoja :classic_cool:

Gość gość
Autorko Bożeno,Katarzyno czy Renato albo Dagmaro-z wami w pierwszej kolejnosci.Radze więcej sie nie podawać za faceta bo ona nie ma nikogo oprócz tego niby męża i mnie .

Gość gość
mam focha 😡 zebyś nie musiał sie domyślać,to sobie przeczytaj.

Gość gość
Co do aktora to chodzi wam pewnie o tego z ktorym ten jej maż sie widział.,w Wa-wie.Jakieś nagrania do superexpresu czy coś.

Gość gość
23:58 Na kogo masz focha?