Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Jagoda2601

OVARIN nowy lek brał ktoś??

Polecane posty

Gość gość BOGUSIA
Zofilda- nie balas sie brac clo bez monitoringu? Tyle piszą na forach, ze moga sie zrobić torbiele i nie pęknąć pęcherzyki owu. Ja się trochę wystraszylam i wstrzymalam i o dziwo pojawila sie owulacja. Clo ma podobno fatalny wplyw na włosy,a ja mam z wlosami taki problem ze jak wypadnie mi polowa to bede lysa... Dziewczyny którym sie udało jakie byly objawy pierwsze, jak przyszedl termin @ to bolał was brzuch, plecy? Czy któraś z was brała jeszcze clo bez monitoringu? Jakie skutki uboczne?

Gość gość
Hej dziewczyny. Ja biore ovarin 3 tydzien i niestety @ jak nie było tak nie ma. Czy ktoras z Was brala razem z ovarinem jakies inne suplementy, witaminy? Ja od poczatku maja zaczelam pic zioła ojca sroki to fakt czułam kłucia w jajnikach, ale musialam na chwile obecna odstawic ziola bo w srode nadwyrezylam plecy w pracy i biore dosc silne leki i boje sie łaczyc je z ziołami. Aaa i oczywiscie gratulacje wszystkim przyszlym mamusiom :)Kasia

Gość zofilda
Wiesz w sumie o tym nie myslalam. Kazal mi brac wiec sie nie zastanawialam tylko bralam. Moze dlatego ze mialam zrobiona lapariskopie droznosci i widzial od srodka jak wydladaly moje jajniki i uznal ze nie musze miec monitoringu. A jak juz zaczelam myslec o monitoringu poszlam go endokrynologa zapyac o to. To powiedzial ze nie zawsze jest monitoring potrzebny jesli lekarz przez usg stwierdzi ze nie trzeba to nie zlecaja. A moje pierwsze objawy to jakis tydzien przed okresem zaczol bolec mnie brzuch i bylam pewna ze dostane @ i jak nie przyszla to myslalam ze sie opozni. A brzuch tak momentami strasznie bolal ze az nie do wytrzymania i piersi bardzo bolaly az do konca 3 miesiaca. Teraz tylko czasami delikatnie bola.

Gość gość
Spoznia mi sie miesiaczka.. objawy wciaz jak na okres, ale pojawily sie delikatniusie brazowe plamienia juz 2 dzien. 5 dni temu tobilam test. Negatywny. Myslicie ze jest mimo to jakas szansa? Czy to zwiastun okresu.. ? Pare razy juz tak mialam..Pije inofem i tyle. Pozdrawiam milego dzionka !!! PAULA

Gość kinga55
Ja niedawno skończyłam brak pierwszą dawkę Clo ale wszystko jest monitorowane. Nie zauważyłam żeby wystąpiły jakieś skutki uboczne ....no chyba, że dopiero się pojawią. Ovarin biorę już od 2 miesięcy, więc zobaczymy co z tego wszystkiego będzie

Gość gość estka
Witajcie,ja ovarin biorę ok miesiąc, polecił mi mój ginekolog. Tak naprawde staramy sie z mężem jakies 2 lata,niby wszystko jest ok,wyniki moje i męża dobre,tylko troche sie późno zabraliśmy za tego dzidziusia...biorąc pod uwagę mój wiek 34 lata, powoli tracę nadzieje .....tym bardziej ze ciągle docierają do mnie wieści o jakiejś ciąży w rodzinie: bratowej,szwagierki itp...ten kto tego nie przechodził lub nie przechodzi to nie zrozumie...jestem zdecydowana na inseminacje a potem in vitro,czy ktos moze robił in vitro w Szczecinie w vitrolife?

Gość Patik
Ja Estka pewnie będę inseminacji próbować we wrocku też nie wiem dokąd iść.Spytam mojej gin o radę.

Gość Patik
Byłam kiedyś w invicta ale trafilam na nieprzyjemna ginekolog i zrezygnowałam z dalszego leczenia. Ponadto wydali mi się naciagaczami na drogie badania takie jak ani i jeszcze jakieś nazwy nie pamiętam.

Gość gośćEdyta
Dziewczyny czy was tez tak bola jajniki po ovarinie? Mninela miesiaczka dzis 8 dc a mnie jajnik tak boli ze mam wrazenie ze mi go zaraz rozerwie....

Gość Megi86
Biorę ovarin drugi cykl, w pierwszym miesiącu po 1 tabl., w drugim 2 tabletki dziennie, leczę się ogólnie 2 lata, jestem po 6 iseminacjach, czekam na efekty...?

Gość gośćNowa
Czesc dziewczyny. Jestem tu nowa. Mam pytanie o wasze miesiaczki po ovarinie. Czy u was tez wyglada to tak kiepsko jak u mnie....a mianowicie...pierwsza miesiaczka po ovarinie bolesna dosc mocno i zaczynala sie od malego krwawienia do coraz bardziej intensywnego, ale trwala standardowo 5 dni...w tym miesiącu miesiaczke powinnam dostac 7.05(sobota), ból brzucha od piatku, w sobote i niedzielę bardzo silny ból ale zdecydowanie bardziej niz brzuch bolaly mnie plecy, poniedzialek rozniez bolesny przez caly dzień, chyba ze lezalam to bylo ok, miesiaczka zaczela sie wczoraj 9.05 od delikatnego...bardzo delikatnego plamienia, nadal bol dosc mocny jak na takie plamienie, dziś cos tam leci ale nie za duzo za to bol koszmarny, ciągle biore tabletki....zawsze mialam bolesne miesiaczki ale od chwili krwawienia a nie dwa czy trzy dni przed, do tego zaczynaly sie intensywnie a potem stopniowo coraz slabsze. Czy u was tez tak to wyglada? Generalnie jajniki czuje caly miesiac, dosc intensywnie ale to mnie akurat cieszy bo wiem ze pracuja....ale tym miesiaczek troche juz zaczynam sie bac...

Gość bejaw
gośc Edyta. piszesz ze w 8 dniu boli Cię jajnik. możne to byc znak że pojawi się owulacja. miałam tak ostatnio. bolało przy okazji zrobilam sobie test by sprawdzic czy owulacja wystapi i wciąz był pozytywny

Gość gość Edyta
Tylko moim zdaniem coś za szybko bo ja mam cykle 30-34 dniowe. W czwartek idę do lekarza zobaczymy co mi powie :)

Gość Patik
Ale wpadłam w mega dół.Moja najlepsza koleżanka jest w ciąży....naprawdę zabolało.Też tak macie?a byłam już taka spokojna i pogodzona z losem...

Gość gość estka
Patik ja tez tak miałam...ale cóż trzeba sobie radzić z tym,spróbować cieszyć się z innych rzeczy bo szkoda zdrowia

Gość Patik
Chyba mnie to przerasta :/ prędzej w psychiatryku skończę niż na porodówce...kurczę za 1 razem się udało im...

Gość zofilda
Patik nie zadreczaj sie tym. Na was tez przyjdzie pora nawet nie bedziesz wiedziec kiedy ;) przestac sie dolowac. Glowa do gory cyc do przodu i usmiech na twarzy. Zajmij sie czyms zrob cos dla siebie ubzduraj sobie w glowie ze teraz zajmiesz sie czyms innym i zobaczysz ze wyjdzie ;)

Gość Patik
Dzięki Zofilda za słowa otuchy.Wiesz rozum jedno a serce drugie...ale będę próbować jakoś wyjść z tego dołka.Najgorza jest ta złość.dlaczego akurat ja? A innym tak lekko przychodzi

Gość gość
Bralyscie 2 tableki na raz czy jedną rano i wieczorem?

Gość gość estka
Ja biorę jedną rano i wieczorem tak mi zalecil moj ginekolog. Patik doskonale Cię rozumiem bo tez mam często uczucie zlosci a nawet( glupio sie przyznac) zazdrosc ....cholerne uczucie z ktorym trzeba sobie radzic, bo tak naprawde nigdy nie mialam takich skłonnosci. Ale jakos sobie radze z tym:)bieganie z moim pieskiem narazie mi pomaga:)

Gość gość
Hallo dziewczyny! Gdzie kupiłyście Zioła ojca Sroki?

Gość gość
Ziola kupisz na allegro lub w zielarskim kupujesz to co sklada sie na dana mieszanke i mieszasz razem w jakies papierowej tytce;)

Gość Aasiulka1986
Hej, biorę ovarin od 37 dni , @ jak nie było tak nie ma - a to już 79 dni..... nie wiem co myśleć i co robić.... Czy była owulacja nie wiem, czy będzie też nie wiem..... Na 2 czerwca zapisałam się do lekarza.... :-/

Gość Aasiulka1986
tzn. mam plamienie delikatne od wczoraj - ale okres to to nie jest.... co o tym myśleć??

Gość gość
Aasiulka1986 pcos nie masz stwierdzone ?

Gość Aasiulka1986
mam podejrzenie pco, tzn. na usg widać liczne pęcherzyki i w zasadzie nie mam innych objawów typowych. Lekarz powiedział, że jest podejrzenie - kazał mi brać ovarin przez 2 miesiące i przyjść na wizytę.... Chciałabym być w ciąży.... ehhhh a miało być tak łatwo.... a od pół roku się staramy i nic

Gość gość
Hej dziewczyny. Od tygodnia biorę ovarin. 2 dni temu dostałam okres. Dziwne jest dla mnie to ze testy owulacyjne wychodzą mi pozytywne. Czy możliwe ze jest to skutek ovarinu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się