Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatka1406

czy test ciążowy

Polecane posty

wskaże prawidłowy wynik 8dni przed planowaną @?staramy się z partnerem o dziecko jestem ponad 4 miesiące po poronieniu (ciąża obumarła w 9 tyg.)od ponad tygodnia zle się czuje nie mogę spać w nocy boli mnie podbrzusze temp.37,2 ..cały czas mam nudności jednego dnia non stop wymiotowałam.nie wiem czy to nie jest jakis wirus...wczoraj robiłam dwa testy wyniki negatywne.nie wiem czy to po prostu za szybko czy nie ma szans na ciąże.współzyjemy regularnie w kazde dni płodne. moze któraś mi podpowie

Gość gość
Raczej wątpię.. mi dwa dni przed okresem wyszła ledwo widoczna kreska

tak tez mysłałam zrobie nastepny za tydzien...w poprzedniej ciazy która poroniłam dwie grube krechy wyszły mi 3 dni przed miesiaczka a tydzien przed tym nic

Gość gość
Nawet jak jesteś w ciąży to twoje objawy nie są ciążowe bo za szybko tylko od zatrucia i tyle.na tera za szybko.

Gość gość
Jesteś 6 dni po owulacji, jakie objawy chyba urojone. A skoro tydzień temu się zaczęły to raczej masz jakieś zatrucie.

gość 13:42 w pierwszej ciązy (mam córeczke 3,5 roku) miałam dokładnie tak samo szybko po owulacji miałam takie objawy stad moje podejrzenia.

Gość gość
Ale jeśli od ponad tygodnia masz te objawy to one się zaczęły wcześniej niż dni płodne. A nawet gdybys miala kilka dni wcześniej to po dniu by objawów nie było. Uroiłaś sobie, albo jesteś chora, jakieś zatrucie czy coś

Gość gość
Tzn możesz być w ciąży jesli kilka dni temu wspolzylas, ale na objawy i test jest za wcześnie

Gość gość
Mdlosci wystepuja od okolo 5tyg.mnie samej w dwoch ciazach sie przytrafily.Nie jest mozliwe by po tak krotkim czasie je miec.Natomiast jesli chodzi o bole w podbrzuszu to sama je mam od dwoch dni.Sa to taki jakby skurcze.Troche nas ponioslo z mezem i w dniu owulacji 21.10.byl stosunek bez zab.Tez chce w najblizszych dniach testowac.Nie chce mi sie wierzyc ze byla by to ciaza bo o dwie poprzednie staralismy sie kilka lat!No ale te bole podbrzusza moga oznaczac implantacje...sama juz nie wiem