Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Już nigdy nie umówię się z internetu

Polecane posty

Gość gość
I co dziwne to nie były jakies pokraki a przystojni faceci:-) siedzą tam latami bo albo hurtowo bzykają albo nie potrafią stworzyć zwiazu bo maja cos z psychika

Gość gość
Pamiętam. Na sympatii był taki Prinzeugen czy jakoś tak... chłop siedział tam chyba z 15 lat a może dalej tam jest. Kiedyś się z nim spotkałam to jak poszliśmy do McDonalda to co 2 laska mu cześć mówiła. Był z Gliwic i udawał zarobionego biznesmena . Po wypitej kawie w Macu za 3 zł proponował mi spacer w okolice Hotelu Campanile . Jak sobie to przypominam to śmiać mi się chce. :)

Gość gość
A kto normalny szuka kogoś n portalach randkowych? To są miejsca dla idiotów i idiotek, poza tym zakładanie z góry że szuka się partnera/partnerki rzadko kiedy wychodzi na dobre.

Gość tjk
ach te książęta i księżniczki z portali, jakoś tak w realu poprzetrącane mają te korony i szarfy jakieś takie przyblakłe... :D :D

Gość gość
A ja się nigdy nie rozczarowałam spotkaniami z chłopakami poznanymi przez internet, może to dlatego, że zanim dojdzie do spotkania (nie randki) staram się tego chłopaka dobrze poznać. Jakbym się umawiała z obcym, którego znam tylko ze zdjęcia, to pewnie 99% spotkań kończyłoby się fiaskiem. Także spotykam się wyłącznie z facetami wartymi spotkania, a nie z byle kim.

Gość gość
zawsze mozna kogos poznac

Gość gość
faceci przewaznie szukaja seksu.

Gość gość
ja poznalam przystojnych facetow

Gość gość
ja poznalam przystojnego faceta.ktory mi sie podoba.

Gość gość
co z tego że przystojny jak z pewnością ma jakiś defekt, proszę oto lista: - zadłużony po uszy z kilkoma kredytami -impotent -emocjonalnie rozwalony, nie nadający się do związku -seksoholik -oszust -podrywacz -stary koń mieszkający z mamusią -psychol Do wyboru do koloru:-) Może jak będziesz miała niesamowite szczęście to poznasz tam kogos normalnego, mi się nie udało:-D

Gość gość
kazdy moze miec jakas wade

Gość gonnarowia
gość dziś każdy ma "jakiś defekt" :) problem w tym, że trzeba się zakochać, a o to najtrudniej, bo jak człowiek się zakocha to "defekty" mu nie straszne, szczególnie takie jak brak samochodu czy chęć pójścia do parku :)

Gość gość
ja sie zakochalam w kims od pierwszego wejrzenia ale nie mozemy byc razem.

Gość gość
jesli facet jest jakims palantem, patrzacym na kobiete wylacznie jako lalke do seksu, to powinien to napisac od razu, a nie mydlic oczy :/... niektorzy sa przekonujacy, ale po paru spotkaniach wszystko wychodzi, dwuznaczne teksty, proboja mnie namowic na seks, zapraszaja do domu.. :/ wiecej szczerosc***anowie. Ja nie szukam kogos na bzykanie.

Gość gość
poznalam przystojnych facetow ale sa duzo mlodsi.

Gość gość
A ten gościu szukał kogoś na bzykanie w parku?

Gość gość
Możesz podać namiar tego gościa?

Gość gość
Na necie siedzą debile

Gość gość
Interesujący temat. Myślę, że dużo jest samotnych osób i to takich , które chciałyby mieć kogoś. Pewnie, ludzie są różni, oszustów też nie mało, ale jak nie spróbujemy, to się nigdy nie dowiemy co nas np. fajnego ominęło. Jest takie powiedzenie: kto nie ryzykuje, ten nie pije szampana. Coś w tym jest. Może pociągniemy ten temat? Kto chętny?

Gość Piu
To jak? Nie jestem autorką tego tematu, ale jestem za.

Gość gość
Ja nie rozumiem facetów z sympatii. Niby szukają związku, uczucia ale jak spotkają kobietę do której czują chemię, jest podobne poczucie humoru, podobne podejście do życia, gatka się klei. A wiec jest wszytsko to co powinno być aby rozwijać dlej znajomość. Dochodzi do pocałunków, jakies pierwsze pieszczoty i oni.....uciekają albo po pierwszym seksie albo jeszcze przed. Nie wiadomo o co chodzi:-( tam według mnie siedzą ludzie z jakimiś problemmai

Gość gość
na portalach nie ma nikogo normalnego:) poznałam jednego co pisał mi cały czas wiersze, że czuje wielką chemię a zawsze w weekendy od godziny szesnastej znikał, no i żeby było zabawniej wyznaczył mi datę spotkania, mi kobiecie:) chyba go jebnęło, k***a sami psychicznie chorzy

Gość gość
zobaczcie ile tam siedzi facetów od 10 lat, te same gęby WTF??? o co tu chodzi???? jak można przez tyle lat nikogo nie poznać i zniknąć z tego portalu?? Żeby nie było ja tam wpadałam gdy kończyły mi się związki i ciagle te same gęby

Gość Piu
Od niedawna mam Internet więc na Sympatii nigdy nie byłam. Dużo wcześniej korzystałam w pracy z Internetu, no ale wtedy nie mogłam korzystać w pełni, jako że większość stron była poblokowana. Mówicie tylko o Sympatii, a tak normalnie np. przy okazji jakiejś dyskusji nie można kogoś wartościowego zapoznać? Rozmawiamy przecież na różne tematy na różnych portalach. Może te randkowe sobie odpuścić? I spróbować w inny sposób? Bo w realu też trudno.

Gość gość
Piu sympatie lepiej omijać, byłam na wielu randkach i co jeden facet to gorszy. A jak nawet ktoś mi się spodobał to nie potrafił tworzyć związku. Moim zdaniem tam siedza ludzie z problemami psychicznymi. Nie wiem gdzie szukać, ja już się poddałam szczerze mówiąc

Gość gość
A ja piszę od miesiąca z jednym kolesiem, nawet zdarzyło nam się rozmawiać prze telefon. Jednak on nie proponuje spotkania, a wie, że chciałabym si spotkać z nim. Pissać z nim dalej czy olać?

Gość gość
mi żeby było lepiej po trzech tygodniach pisania, pisze: najdroższa a nie proponuje spotkań coś nie tak jest z tymi facetami z tych portali

Gość gość
Nie olewać. Ale też czytać między tak zwanymi wierszami. Bo to można wywnioskować, jeżeli ktoś próbuje coś ukryć, unika odpowiedzi na konkretnie zadane pytania, nie odzywa się w okresie weekendu, etc. Należy domagać się wtedy konkretnych zachowań. Po jakimś dłuższym czasie to wyjdzie. I uparcie próbować dalej, szukać następnego. Wiem, że to jest trudne, ale sama będę starała się tak postępować. Wymieniajmy się doświadczeniami, niech każda z nas opisze różne sytuacje, a będziemy miały lepszą wiedzę i będziemy uczyły się na błędach naszych własnych i nas tu wszystkich w tym miejscu.

Gość Piu
Wyżej to byłam ja Piu

Gość Piu
A może inne, te które nie na portalach randkowych spotkały kogoś fajnego i udało im się, może Wy się wypowiecie?