Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anetka40

Życie po rozwodzie.

Polecane posty

Witam Mam 42 lata rozwiodłam sie w 2010 i od tamtej pory zżera mnie samotnosc.Próbowałam swoich sił na róznych portalach w sieci ale mezczyzni szukaja tylko przygód.Nie ufam juz mezczyznom i utwierdzam sie w przekonaniu,ze portale randkowe typu eDarling itp to jedna wielka sciema.Każdy jeden piszący do mnie pisał tylk w jednym celu.Nie potrafie zrozumiec juz tego i was męzczyzn po co opisujecie w swoim profilu ze szukacie tej drugiej połowki a w sumie chodzi o co inne.Jesli wspominam,ze szukam kogos na stały zwiazek a nie przygody to podkulaja ogon pod siebie i uciekaja.Nie moge tego juz zrozumiec i nie umiem moze mi ktos wyjasni o co chodzi dlaczego męczyzni tak klamia oszukuja i nie potrafia byc szczerzy.Czy to jest moze problem ze strony mezczyzn a nie z moje strony,bo mezczyni to zdobywcy ale w wikeu 40+czy 50+wypadałoby sie ustatkowac a nie zdobywac na nowo.W koncu sie zestarzaja i zadna nie bedzie chciała wtedy na takowego pana spojrzeć.A słyszałam juz wile stwierdzeń od strony facetów,ze bardzo ciezko z kobietami sie dogadac a jednka wychodzi na odwrót to wy faceci nie wiecie w zasdazie sami co chcecie szukacie bóg wie co i kogo.

Gość gość
Powiem tak internet nie jest dobrym miejscem na staly zwiazek ja tez rozstalam sie z mezem ale nawet nie probuje tam szukac szczescia wazne sa przyjaznie ktore sa zawarte w przeszlym czasie;) mnie udalo sie odkopac stare kumpelstwo sprzed mlodzienczych lat i jestem szczesliwa na razie bez faceta bo nikt jeszcze nie wie ze ja i on to wielka pomylka jak myslicie uda mi sie znalezc kogos?

Gość gość
Zadzwon do Wrozbity Macieja :-D

Z mojego doświadczenia na portalach randkowych wynika, że 99% facetów to erotomani, oszołomy, ściemniacze i oszuści. Przykre ale prawdziwe. Trzeba mieć naprawdę dużo szczęścia, żeby poznać tam jakiegoś sensownego, odpowiedzialnego i poważnie myślącego faceta. Od prawie dwóch lat szukam i muszę powiedzieć, że owszem poznałam wielu facetów ale były to same porażki, rozczarowania, beznadziejne historie. Niektóre nadają się na książkę i chyba kiedyś napiszę jakąś książeczkę na temat tych moich przygód z "netowymi" facetami. Kilku próbowało mnie naciągnąć na kasę, w sprawie jednego dzwoniła do mnie policja itp. itd. Szkoda gadać. Ale ostatnio tzn. dwa miesiące temu poznałam kogoś naprawdę sensownego, normalnego, odpowiedzialnego, z poczuciem humoru, który bardzo cenię. Na razie jest super, zobaczymy co będzie dalej. Cierpliwość popłaca chociaż czasami już mi jej brakowało. Pozdrawiam wszystkich poszukujących:)

Gość gość
Bardzo ci dziekuje za to info nigdy nie zagladne do neta w poszukiwaniu faceta

Rozwody Warszawa: http://www.lawarsaw.pl/prawo-rodzinne-rozwody/ Większość roszczeń podczas rozwodu dotyczy opieki nad dziećmi. Są to zarówno sprawy o alimenty, jak i władzy rodzicielskiej (jej ograniczenie, pozbawienie, uregulowanie kontaktów z dzieckiem). Adwokaci z kancelarii w Warszawie mają duże doświadczenie w prowadzeniu skrajnie różnych spraw rozwodowych. Dzięki temu każdy z adwokatów jest w stanie zapewnić najbardziej skuteczną pomoc

Większość roszczeń podczas rozwodu dotyczy opieki nad dziećmi. Są to zarówno sprawy o alimenty, jak i władzy rodzicielskiej (jej ograniczenie, pozbawienie, uregulowanie kontaktów z dzieckiem). Adwokaci z kancelarii w Warszawie mają duże doświadczenie w prowadzeniu skrajnie różnych spraw rozwodowych. Dzięki temu każdy z adwokatów jest w stanie zapewnić najbardziej skuteczną pomoc. Rozwody Warszawa: http://www.lawarsaw.pl/prawo-rodzinne-rozwody/

Gość gość
Anetka40, nie masz racji. Frustracja to jedno, a rzeczywistość jest o wiele bardziej prozaiczna: w tzw. realu i w necie są tacy sami faceci. Porządni albo dupki. Zajęci i wolni. Gotowi na stały związek i znudzeni żonkosie poszukiwacze przygód. Nie generalizuj. Otwórz oczy.

Gość gość
Właśnie :-)

Gość gość
Właśnie :)

Gość Anetka40
Witam do osoby,która napisała o mojej frustracji.Na mojej drodze do tej pory staneli faceci,którzy chcieli tylko jednego.To co pisze wyrazam swoje zdanie i mam prawo do tego.Czyzbym uraziła meskie ego.Kazdy ma prawo do wyrażania swoich opinii to nie jest frustracja wyrazanie swojego własnego zdania.W tych czasach faceci maja dobry dostep do internetu i róznych portali,szukaja sami nie wiadamo czego.A zwlaszcza duża wiekszosć to zonaci podszywający sie pod osoby rzekomo samotne.O moich doświadczeniach nie mylic seksualnych z poznawanymi mogłabym napisać ksiażke.Postanowiłam odpuscic sobie z szukaniem drugiej osoby poprzez internet.A jak sie komus nie podoba moje zdanie i wyrazanie tego to mam to gdzies.