Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kotek19letni

jutro pracy szukam

Polecane posty

Gość gość
Powodzenia zycze i trzymam kciuki;-))

Gość Kotek19letni
dzięki:)

Gość gość
praca to dobrowolne niewolnictwo

misio jest dziennikarzem faktu, wymyśla na zawołanie niestworzone historie o rozcinanych dzieciach:) a tygrysem się nie interesuj, włóż nosek z powrotem we własny portfel:D

>>>misio jest dziennikarzem faktu, wymyśla na zawołanie niestworzone historie<<< x Misio dziennikarzem nie jest już od prawie ćwierć wieku :(, a faktu nie czytuje.

>>>haha, zgadłam, była hiena cmentarna, pewnie sługus systemu, bo na żadne normalne medium z mi nie wyglądasz.<<< x Za młoda jesteś, by znać tą gazetę, ale z pewnością pamięta ją Twoja mama :). I mogę Cię zapewnić, że tej gazety sługusem żadnego systemu, by nie nazwała :). x Miałem przyjemność pracować z takimi ludźmi jak Owsiak i Kotan :).

o nieeeeee Owsiak:O k****, hohsztapler tysiąclecia, drący mordę jak ktoś powie hasło: pokaż faktury:) nachalne naciąganie na dobroczynność w prymitywny sposób i koncerty dla pseudosatanistycznych świnek taplajacych się błocku:(

>>>nie odczepię się!<<< x Bo głupia jestem i nie wiem o czym piszę :P. x Ktoś, kto zna się na prowadzeniu fundacji wie, że tylko ci co przekręty robią, mają zawsze idealny porządek w papierach.

Ktoś, kto zna się na prowadzeniu fundacji wie, że tylko ci co przekręty robią, mają zawsze idealny porządek w papierach. x na czym to się ten misio nie zna, również na neurochirurgii, skoro można posklejać dziecko r*******e siekierą, prawda.

Na neurologii nie znam się zupełnie, ale wiem, że jedynie osoby z chorobami mózgu, nie potrafią zrozumieć prostego przekazu. Dlatego Ci Broken WSPÓŁCZUJĘ .