Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julia83

IUI IVF komu się udało? Kontynuacja cz.2

Polecane posty

Gość gość
Julia Doczytałam... Sorki za głupie pytania Alexvandel, jak to jest z tą @, że jak jej się nie chce to przychodzi, a jak się czeka to za chny

Gość Alexvan
Ja juz od 29.09 czekam, jeden cykl zaczął sie bez miesiączki najprawdopodobniej i dalej czekam a to juz grudzień :-(

hej Alexva ten ostatni gość to ja byłam... wylogowało mnie Mam nadzieję, że przyjdzie jak najwczesniej i będziesz mogła zacząć działać Kiciolka Gdzie znikłaś?

Alexvan- na moje lekarz powinien coś Ci przepisać, to faktycznie długo trwa. xxx Lucy- Ty jesteś u tego samego dr co ja?

Alexvan- na moje lekarz powinien coś Ci przepisać, to faktycznie długo trwa. xxx Lucy- Ty jesteś u tego samego dr co ja?

Cos się zacina znowu Tak czy inaczej dodaję, że ja nie mam tych wszystkich pęcherzyków dojrzałych rzecz jasna... Bo z mojego posta tak może wynikać. Żebym bzdur nie pisała. Mam nadzieję, że tym razem się uda, jak nie to też chyba musimy zacząć myśleć o inf. Andzia, jak tam?

Zocha, nie wiem. Przeczytałam Twoje pytanie, jak się sprawuje, więc odpisałam... Możliwe, że coś pomyliłam. A u kogo jesteś?xx

Zocha No i oczywiście pomyliłam, bo to Zuzka pytała.. Tak jak powiedziałam nie do końca jestem soba. Trochę się czuję jakbym była pijana czy coś.. Sorki

Lucy? Ja w Poznaniu a Ty? Może czegoś nie zrozumiałam... Ale dobrze że nie wszystkie dojrzałe bo przy takiej ilości to raczej lekarz nie powinien przeprowadzać zabiegu.

Zocha To nie Ty pomyliłaś, tylko ja. Zakręcona jestem. Tak naprawdę to jeden był wczoraj 20 mm, powiedział, że to głowny, a potem następny 10mm. Mam nadzieję, że się uda i tyle. Ja w W-wie. xxx

Gość gość
Ananasku główka do góry:-) miałam tak samo z Azurro, a później do niej dołączyłam:-) teraz ona ma już to swoje szczęście na świecie a ja jeszcze w sobie :-) u Ciebie tez tak będzie ! Azurro co u Was ? :-) Dziewczyny za wszystkie trzymam kciuki ! I te niebawem podchodzące do IUI , IVF i te testujące:-) Uda się! PS.a te które czekają na @ niech się zlituje i sie wreszcie pojawi ! Ewap zobacz co wyczytałam http://www.dobreusg.pl/badania_poloznicze/badanie_genetyczne_i_anatomiczne Ja się zaraz zbieram powoli do doktorka Nadzieja78

Gość elfica30
Lucy będę trzymać kciuki.

Dzięki Elfica Ja za ciebie też. Jak sie czujesz? Mam nadzieję, że dobrze. Czy Wy też tak macie po lekach czy tylko ja się czuję jak obłąkana? Zupełnie nowe uczucie...

Gość gość
Darkness już po ? Jak tam ? Nadzieja78

Gość ewap156
Drakers Nadzieją czekamy

Gość Andzia2010
Lucy- bez zmian, czekam do poniedzialku na bete, chyba ze wczesniej przyjdzie @. A tak jak pisalam czuje ze przyjdzie. Piersi juz bola, brzuch wzdety, wszystkie obiawy :( Sataram sie byc dobrej mysli, ale ciezko. Jestem jednak z siebie dumna ze nie testowalalm sikaczami. A ty jak sie trzymasz?

Gość Andzia2010
Lucy1980- trzymam kciuki za twoje IUI! Ja to juz nawet zaczynam czytac o IVF, bo to juz moje 2 IUI i jakos stracilam wiare ze sie uda...

Gość Andzia2010
Darkness, Nadzieja- odezwijcie sie....

Andzia Dopóki nie ma @ jest nadzieja... Życzę Ci kochana żeby nie przyszła. Też jestem z Ciebie dumna, że się nie testowałaś. Wiem, jak jest ciężko. U mnie wszystko w porządku, jutro ta trzecia IUI i tyle... A to Twoja druga prawda? Trzymam kciuki! Na razie wszystko okej, tylko trochę jestem ogłupiała, nie wiem dlaczego. U nas spokój na dwa dni, bo znajomi wyjechali do Krakowa i nie muszę łazić po Warszawie:) Buziaki dziewczynki!

Gość Andzia2010
Tak, to moja 2IUI. Najsmieszniejsze jest to ze ja juz mam dziecko, ale kompletnie nie pamietam jak sie czulam jak zaszlam w 1 ciaze. Wiem ze wiedzialam, zanim zrobilam test ze jestem w ciazy, a test zrobilam wczesnie, bo maly byl planowany wiec chcialam wiedziec jak najszybciej... Ja tez trzymam kciuki za ciebie, zeby sie powiodlo tym razem! i dzieki za slowa otuchy :)

Gość julia83
Lucy powodzenia jutro!

Gość gość
Andzia przede wszystkim nie trać nadziei, ja po udanym ivf non stop czułam sie jak na @ . Brzuch bolał nawet bardziej, piersi tez nabrzmiałe i te nerwy i humory no objawy zbliżającej sie @. Nawet plamiłam. To juz w ogóle byłam pewna ze sie nie udało. A jednak:-) Ja po wizycie. Miałam badanie tylko na fotelu (bo usg bylo 2 tyg temu ) szyjka długa zamknięta. Co do twardnienia i pobolewania brzucha, to dołem może być nawet po kilka razy dziennie. Gorzej jakby pojawiło sie to twardnienie czy skurcze od góry to juz może niepokoić. Acard plus Fraxiparina nadal no i Aspargin 3x1. Przybyło mi kilogram przez miesiąc. Kolejna wizyta 28 grudnia.Potem 7 stycznia to trzecie "genetyczne" Nadzieja78 PS.od godziny próbuje dodać post i nie idzie wrrr

Nadzieja No to dobrze, że wszystko w porządku. Oby tak dalej kochana! 7 stycznia też będzie dobrze. Niedługo święta i brzuch Cię będzie bolał wyłącznie z obżarstwa:)

Gość gość
Lucy :-) nie pożre bo dieta cukrzycowa niestety . Odkryłam kolejne danie które nie podnosi cukru :-) papryki faszerowane brązowym ryżem z mięsem mielonym pól na pól pierś z kurczaka i mięso wieprzowe. :-) Nadzieja78