Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziś ginekolog.

Polecane posty

Gość gość
ja jutro rano ide do gina, wezme ze soba mame i tate, meza i tesciowa zeby jej przykro nie bylo

Gość gość
Nie zapomnij wziąć swoich znajomych i szwagra,brata , teściową XD

Gość gość
kto chce jeszcze isc?

Gość gość
gość dziś Nie zapomnij wziąć swoich znajomych i szwagra,brata , teściową XD x tez idziesz z nami

Gość gość
Cześć ;) postanowiłam zrobić dzisiaj betę bo nie wiem dalej co z ta ciaza i wynik jest taki 22651,0 mlU/ml.

Gość gość
Ja wybieram się do Proktologa,zabieram męza by podpatrywał bo sama nie bede mogła:):):) czy moje hemoroidy sa ok:)

Gość gość
Ale po co robić betę? Ja nigdy nie robiłam, bi mój ginekolog mówił, że nawet przy pustym jaju beta będzie ładnie przyrastać i robić niepotrzebną nadzieję i że jedyne co można zrobić to cierpliwie czekać na kolejne usg. Autorko, trzymam kciuki! ! Niedawno urodziłam drugie dziecko i doskonale pamiętam jak w obu przypadkach niemiłosiernie ciągnął się czas w oczekiwaniu na bijące serduszko.

Gość gość
Cześć !;) własnie widzialam zarodek. (Mała kropeczke)Lekarz powiedział ze widac tetno ;) prawdopodobnie moze to byc 5tydz. a pecherzyk z 8 urosl 16 w ciagu tygodnia! Mam nadzieje ze juz wszystko bedzie dobrze ;)!

Gość gość
gość 2015.10.30 Oooo widzę, że psychopata od badania ginekologicznego w obecności męża nadal grasujeusmiech.gif Dziewczyny nie dajmy się sprowokować, to jakiś skończony debil, albo zboczeniec tak wypisuje, nie ma co odpowiadać, bo to go chyba jeszcze bardziej nakręca. x Dokładnie, nie karmcie kafeteryjnego zboka - psychola.

Gość gość
Spoko