Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy istnieja faceci z malymi potrzebami sexualnymi?

Polecane posty

Gość gość

ogolnie jak to jest panowie? wszyscy jestescie ciagle napaleni, czy moze czesc z was ogolnie nie ma ochoty na sex, wynikajacej z malego temperamentu po prostu, a nie np. z niecheci do partnerki/partnera? jaki to procent facetow moze byc wsrod ogolnej populacji?

Gość gość
no ja tez sumie. a niby kolesie tyle mysla o sexie.. na mysleniu sie chyba konczy

Gość gość
Istnieja, tylko sie nie przyznaja :-)

Gość gość
no wlasnie chodzi o to zeby tutaj sie przyznali anonimowo :)

Gość gość
To że faceci non stop myślą o seksie to mit, kobiety pod tym względem są znacznie gorsze i to kobiety chcą częściej niż faceci.

Gość 18latwystarczyzdejmujmajtki
Ja na ten przykład mógłbym siedzieć pomiędzy udami kobiety całe godziny.. i zupełnie nie oczekuje wiele do życzenia. kręci mnie zaspokojanie kobiet a co dziwnego jestem naprawdę pożądaną partią... moi rodzicie nie wiedzieli co to powiąźliwość.. heh ;)

Gość gość
Niektórzy mają spore potrzeby seksualne i maja potrzebę opróżnić nasienie codziennie :-)

Gość doslowniejesc
Ja na ten przykład mógłbym siedzieć pomiędzy udami mojej kobiety całe dni i to jedyne zajęcie które naprawdę uwielbiam.. mokre,pachnące, mhmm. kocham zaspokajać i wcale nie oczekuje czegoś w zamian. Baaa.. bardzo mnie to kręci.. a jestem naprawdę pożądaną partią moi rodzicie nie widzieli co to powiąźliwość.. niby wojsko zrobiłem, młody jestem bo 18 lat mam a wychowali takiego francuza caluje namietnie moje drogie ;)

Gość gość
A nie znudzi ci się jedna i ta sama kobieta?

Gość ciumciac
chodziło mi o powściągliwość* jesli ktoras byłaby chętna oczywiście dajcie znać.. z chęcia wam pokaże co potrafię :p

Gość gość
Z mojej obserwacji wynika, że faceci którzy mają małe potrzeby seksualnej, w codziennym życiu są nudni, monotonni.

Gość ciumciacdowysokiejtemperatury
mam 18 lat. moja kobieta ma dopiero 15 latwięc się nie nudzi.. alee ciii bo jeszcze miesiąc muszę czekać zeby nie bylo ze wiecie.. hehe z charakteru jestem wierny. jak ktoras mi sie spodoba to bede za nią chodził dzien i noc.. a jak ona ma ochotę to i mogę jej na klatce to zrobić.. ot taki ja gentelman

Gość ciumciacciumciac
wiecie po prostu klękam a ona stoi pod ścianą ze spuszczonymi majteczkami.. a ja jej robie tylko ustami i językiem masuje i tylko słychać te jęki, czuć te dreszcze i nasz współgrający rytm serc.. kocham to robić boziu.. ide chyba zaraz na dwór bo smak jak cholercia