Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból krocza

Polecane posty

Gość gość

Hej. 3 tygodnie temu urodziłam dziecko, miałam nacięte krocze. Tydzień po porodzie miałam ściągnięte szwy. Kilka dni później czułam się świetnie i już wgl mnie nie bolało. Od 3 dni znowu czuje straszny ból i nie umiem siedzieć. Czy to normalne, że ból wrócił? Czy coś jest nie tak?

Gość gość
Mnie bolało zanim gin zdjął szwy i zaczęło się goić -ciągnęło mnie jak stałam a potem już było luz. Myślę że powinnaś się skosultowac z lekarzem.

Gość gość
Nooo a gdzie te wielkie naturalistki twierdzące ze po SN to wszystko zaraz po opuszczeniu porodówki dochodzi do siebie?? Ja tez byłam nacięta ale dodatkowo peklam jeszcze kawałek wiec mnie długo bolało wszystko!

Gość gość
Poród kretynko z godz.14:10 to poród. Ból w trakcie i po jest całkowicie naturalny. Ja urodziłam dziecko 4150g,trochę pękłam i byłam nacięta i zszyta, po porodzie wiadomo bolało przy siadaniu, ale do wytrzymania, czułam się tak dobrze, że dokładnie tydzień po poszłam na w sumie 5 km spacer (2,5 km w jedną stronę do firmy męża) i... się przeforsowałam, nie mogłam przejść nawet 200m, miałam stan podgorączkowy stosowałam tantum rosę, wietrzyłam krocze odpoczywałam i minęło. Ale 3 tygodnie to trochę długo..

Gość gość
Up

Gość gość
Boli jak ch;uj i to długo!

Gość gość
Jak cie tzipsko boli to obciągaj z połykiem :classic_cool: