Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak rozpoznać, czy w pomieszczeniu jest ukryta kamera

Polecane posty

Gość gość

Przeraża mnie coraz większa ilość w Internecie filmików z ukrytej kamery. Czasem muszę nocować w hotelu i zawsze wtedy stresuję się, że może ktoś mnie wrzuci na jutuba jak się przebieram albo korzystam z prysznica. Zwłaszcza, jeśli hotel jest prywatny, mały. Może trochę schizuję na tym punkcie, ale jestem raczej wstydliwą, skromną osobą i chyba bym się zapadła pod ziemię, jeśli przypadkiem natknęłabym się gdzieś na samą siebie albo ktoś mi doniósł o tym. Czy bez specjalistycznych wykrywaczy da się rozpoznać, czy w pomieszczeniu jest śledząca kamera?

Gość gość
no jak ???

Gość gość
kup sobie wykrywacz kamer i podsłuchów urządzenie mniej więcej wielkości telefonu komórkowego, koszt kilkaset złotych do nawet kilku tysięcy ale to już mega wypasione profesjonalne modele

Gość gość
nawet takie urzadzenie wszystkiego nie wykryje

Gość Problem bardzo na czasie
Jednak bez przesady. Zwykli ludzie nocują w zwykłych hotelach i pensjonatach, tam raczej nikt z obsługi ani z właścicieli nie dysponuje nie wiadomo jakim ustrojstwem, jakie bardzo trudno by było wykryć. Zwykły wykrywacz wystarczy.

Gość gość
We wszystkich ekranach LED tez masz kamery przez które służby i hakerzy mogą cie obserwować kiedy chcą.

Gość gość
W telewizorach też

Gość gość
Wy sobie tu chyba jaja robicie.

Gość gość
Czasem na yt widzialem filmiki ktore zglaszalem do usuniecia, jak ktos zostawil z pracownikow sprzatajacych kamere w kwiatku i nagrywal jak dziewczyny sie ubierają, jego kanal zostal zablokowany

Gość O to to
No właśnie. Takich filmików jest mnóstwo, pomysły na podglądanie i filmowanie - bardzo różne. Podbijam pytanie! Jak rozpoznać zawczasu???

Gość Irgi

Oczywiście, że się da, sprawdź ofertę Spyshopu, znajdziesz pewnie coś dla siebie