Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A and A

Tęsknię i kocham Cię, choć nasza relacja była kłamstwem

Polecane posty

Gość A and A

Tęsknię. Za kobietą. A ona nie chce mnie znać. Zabroniła mi kontaktować się z nią. Nie daję sobie już rady. Ciężko mi. Nie wiem, co robić.

Gość gość5
Co takiego jej zrobiłeś?

Gość A and A
Chyba za dużo się sprzeczaliśmy.

Gość gość5
To nie jest powód do takiego zachowania. Musialo być coś więcej, złamałeś jej serce...?

Gość A and A
Takie zwykłe codzienne sprzeczki. Mamy odmienne charaktery, a wspólne jedno - łatwo się obrażamy. Raczej nie złamałem, nawet nie byliśmy razem.

Gość gość5
UUUuuuuuu...... to jeszcze gorzej. Nie miałeś czasu ani nawet sposobności żeby wyznac jej co czujesz.

Gość A and A
Oboje sobie już nawyznawaliśmy.

Gość gość
To w czym problem??? Napisz lub zadzwoń do niej.

Gość A and A
A czytałeś/aś mój pierwszy post? Zabroniła mi.

Gość gość
Łatwo się poddajecie, nic samo się nie zrobi, nic samo się nie naprawi. Ile można biadolić w internecie?

Gość A and A
Walczyłbym, ale mi nie wolno. Nie chce tego.

Gość gość
a dlaczego relacja była kłamstwem ? chociaż mam podobnie tylko że jemu nic nie wyznałam a on nie jest mną zainteresowany ... jednak mam gorzej

Gość gość
A tęsknij i kochaj kłamczuchu

Gość gość
oddaj mi moje a a, jak była kłamstwem, skoro jej nie było?

Gość gość
no bo po co masz sie odzywac? masz jej udowodnic czynem, ze jestes innym czlowiekem - pisac to mozesz sobie co chcesz

Ciapa jesteś anie facet.W nerwach można powiedzieć wiele rzeczy na przykład to,że nie życzysz sobie kontaktu.Mój facet w życiu by nie odpuścił,ja zresztą też.

Gość gość
No co wy...dziewczyny...jak mowicie zeby facet wam dal spokoj to on sie nie bedzie narzucal I zameczal biedna niewiaste.Zrozumcie to w koncu ze to nie tedy droga do udanego zwiazku.Jak dziewczyna mowi daj mi spokoj, odwal sie itp to kazdy normalny facet uszanuje jej decyzje.Ja tez tak mam jak autor.Jest mi cholernie ciezko I czekam ze jednak w koncu bedzie szukala tego i ntaitu znowu.Byc moze sie nie doczekam.Nie wiem jakie plany ma dla mnie zycie.Autorze lacze sie z toba w bolu:(((

Gość gość
jak ktos s/peridolil to odzywa sie bez wzgledu na wszystko a jak nie to jest g/owno wart

Gość gość
jak zdradzisz laske i powie Ci, ze chce miec spokoj to co zrobisz czy nic nie zrobisz i bedziesz dumal?!?

Gość gość
Ale rozumiem ze autor nikogo nie zdradzil.A ja....na coz, jaobym zdradzil laske to znaczyloby ze mi na niej nie zalezalo.Musicie zrozumiec dziewczyny ze my faceci jestesmy bardzo prosci w obsludze I nie to znaczy nie.I koniec I kropka.To ze nie odezwiemy sie jak nam powiecie zeby dac wam spokoj oznacza ze uszanujemy wasza decyzje choc sie z nia nie zgadzamy I wlasnie swiat nam sie wali.Tak wlasnie...tymi slowami zrzucacie bombe atomowa na swiat faceta ktory do was cos czuje.A jaie sa skutki wybuchu bomby atomowej to chyba nie musze tlumaczyc...

Gość gość
gosc 2:14 Nie rozrozniasz w ogole sytuacji pod katem tego kto przyczynil sie do rozstania?!? Co innego jest kiedy laska mowi Ci "nie chce kontaktu, nie jestem Toba zainteresowana" a co innego kiedy ktos spi/erdoliles i druga osoba rezygnuje z chorej relacji mowiac "daj mi spokoj" Jasne czy dalej masz jednotorowe myslenie?

Gość gośćszarik
szczoch! zmien gumy do zycia...hehe

Gość gość
w drugim pryzpadku nalezy spieprzac z takiej relacji niezaleznie od tego co czlowiek czuje

Gość gość
szarik kogos mi przypomiasz, choc to nie jest mile wspomnienie

Gość gość
Autorze moim zdaniem cokolwiek nie ZROBISZ bedzie lepiej, tylko brak dzialania, brak jasnosci powoduje cierpienie, daj sobie szanse na nowy poczatek zamykajac ta relacje tj spotykajac sie z ta dziewczyna