Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3EX

Zbyt duża pewność siebie doprowadziła do..

Polecane posty

Gość 3EX

Tego, że rzuciłem ją. Urosły jej skrzydła. Uznała,że jej nigdy niczego nie odmówię, że zrobię wszystko, co powie. Żądania i roszczenia z kosmosu w sytuacji gdy sama nie ma tak naprawdę nic do zaoferowania. A żądania były irracjonalne i zbyt wygórowane. Nawet jeśli myślę o niej codziennie, to już nigdy się nie dowie o tym. Mi nie przechodzi nigdy. Muszę z tym żyć.

Gość gość sisi
Skąd wiesz że tak uznała? Czyja pewnosć siebie..jej czy Twoja?

Gość gość sisi
O czym się nie dowiesz?Dziwny wątek.

Gość gość
To oczywiste, że jego. On uznał, że ona uznała i tak musi być.

Gość gość sisi
Wszystko jest niejasne moim zdaniem.

Gość 3EX
Miło, że ktoś wrzucił piosenkę. Przeczytałem sobie tekst piosenki po angielsku. Ale nie odzwierciedla ona rzeczywistego przebiegu wydarzeń. Po co mi kobieta, która jest ze mną tylko bo ma konkretny zysk i plan. Pokazała swoją drugą twarz dopiero po jakimś czasie jaka naprawdę jest. Tzn wyrachowana i perfidna w każdym calu. To, że ja się zakochałem w niej, nie znaczy jeszcze, że mam się dawać wykorzystać i oskubać do reszty w zamian za fochy i obrażanie się o byle drobnostkę. Dlatego odszedłem i myślę, że mam czyste sumienie. Z resztą ona i tak wróciła natychmiast do swojej dawnej miłości.

Gość gość
Kobieta w związku nie może poczuć się zbyt pewna siebie bo potem jej odwala

Gość gość
W związku zbyt pewnie nie może się poczuć ani on ani ona. To nie zabawa a wieczne "przeciąganie liny".

Gość gość
i słusznie chłopie postąpiłeś, bo to zła kobieta była...

Gość gość
my kobiety zawsze wyczujemy frajera hehehe a wy wszystko łykacie hehehe nieboraczki bo chcecie zamoczyc swojego fjutka w naszych cupeczkach fajnych i jestescie przy tym załosni i smieszni hehehe

Gość gość
ta powyżej to typowa suka

Gość gość
To ona pozwoliła ci się łaskawie porzucić po to, byś jej skrzydeł więcej nie podcinał. Z takimi skrzydłami bez problemu znajdzie takiego, który je doceni i któremu zaoferuje o wiele więcej 😴

Gość 3EX
I ktoś tu słusznie spostrzegł, że pozwoliłem sobie na to, że moja ex stała się zbyt pewna siebie i zuchwała. Moja wina, przyznaję się. Za szybko wyłożyłem karty na stół. Intencje miałem dobre, ale nie może tak być w związku, że ja nie mam nic do powiedzenia, a jak już komuś zwrócę uwagę delikatnie w jakiejś drobnej sprawie, to wielki foch i obrażanie się. Może myślała, że ma mnie już w kieszeni. Bo myślała, że jak kocha, to zrobię wszystko. Mam wrażenie,że pewne kobiety się przeceniają. Skąd to się bierze, taka postawa.?

Gość gość
no pewnie ze ssssssssss ale faceci uganiaja sie za takimi sssssss głupki mozna z nimi robic co sie chce i ja to robie

Gość 3ex
Do 9:35. Czyli jeśli już jesteś z kimś, to musi to być frajer? Związek dla ciebie to nic innego jak bycie z frajerów, który będzie Cię sponsorować

Gość gość
Autorze, to nie pewność siebie tylko prostackość połączona z brakiem uczuć do Ciebie. Ciesz się, że się to objawiło teraz - po co Ci taki babsztyl u boku ? Ona po prostu nie kochała Cię ..

Gość gość
I bardzo dobrze, że takie ssssssss są, dzięki temu takie ppppp mają się za kim uganiać z wywieszonymi :P:P:P:P:P:P

Gość gość
9,57 racja w 100% hehehe ,lubie nabijac sie z facetow ,taka jestem

Gość gość
A ja tylko z takich, co się uganiają a potem płaczą, że.... po ogonach dostają 🖐️

Gość 3EX
Na szczęście udało mi się przerwać te błędne koło. Szybciej niż myślała. Tego ruchu się nie spodziewała z mojej strony. Jestem wYCZulony na takie perfidne Kobiety

Gość gość
pokaż frajerze swoje zdjęcie, to pośmiejemy się , z twojej pewności siebie i przerwiemy to błędne koło oskarżania kogo popadnie :D 🖐️

Gość 3EX
Ale jakie było rozczarowanie jak się dowiedziała, że odchodzę. Truła jeszcze ze dwa tygodnie po rozstaniu i nagle okazało się,że jestem taki bardzo zły.

Gość gość
Fact. Som od ciebie lepsiejsi.

Gość gość
truła dwa tygodnie,hehehe,chciałbys hehehe ale tak nie było hehehe

Gość gość
nie truj tu juz wiecej miernoto