Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na zdjęciach wychodzę jak zupełnie inny człowiek???!!!

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy ktoś z was tez tak ma, moj przypadek wydaje się dosyć spektakularny :D Chodzi o to, ze na zdjęciach wyglądam inaczej niż w realu, ale tak poważnie inaczej- nie że gorzej czy mniej korzystnie, po prostu jak inna osoba.. Inny ksztalt głowy, inny nos, czasami kształt oczu czy sylwetka, po prostu jak nie ja! bez znaczenia, czy to zdjęcie zrobi mi znajomy, czy fotograf do paszportu, czy ja sama. I to nie tak, że na każdym zdjeciu wyglądam tak samo, tylko inaczej niz w rzeczywistosci :D :D chodzi o to, że na każdym z osobna coś się rożni, nigdy nie wychodzę tak samo na każdym zdjęciu. Ktoś wie, dlaczego tak może być!? Nie tylko ja tak uważam, znajomi, rodzina sądzą to samo.... A wiadomo oni widzą mnie też inaczej niż ja sama siebie w lustrze :) Jestem ciekawa, czemu tak się dzieje i czy ktoś też ma taki ekstremalny przypadek??

Gość gość
Nie focę się, ale raz z***biście wyglądałem w lustrze. Sfociłem się i na zdjęciu wyszedłem jak zmęczony życiem zjeb. ;) No po prostu w lustrze inaczej było widać jak na zdjęciu za każdym razem. Może inaczej bym wyszedł, jakby kto inny mnie focił. A Twój przypadek może być taki, że zakrzywiasz czasoprzestrzeń. ;)

Gość gość
Ja mam tak samo, np fotka do dowodu osobistego, urzedniczka mowila kiedy to zdjecie bylo robione, czy to siostra czy ja bo nie jestem do siebie podobna ??? ale w koncu wziela, to samo zdjęcie rodzinne z wesela kuzynki, wyglądalam jak nie ja, jak jakas laska inna :O jedynie na wideo wygladam tak jak w rzeczywistosci

Gość gość
To samo, na zdjęciach wyglądam jak życiowa s*******ina a w lustrze jak z******ty gość 🖐️