Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patryk000

czas na zmiany

Polecane posty

Gość patryk000

witam wszystkich, postanowilem wyrwac sie z chorej relacji z rodzicami i zamierzam wyprowadzic sie do konca listopada z domu. moi rodzice pija i sytuacja w domu jest bardzo ciezka. mam problem odnosnie przeprowadzki,poniewaz nie mam auta,ani zaden z moich znajomych nie posiada zadnego samochodu. wiem,ze jest cos takiego jak blablacar ,myslicie ze jak napisze do kogos to pomoze mi z przeprowadzka w zamian za kilka groszy? nie mam innego pomyslu

Gość prawdziwygosc
kolego, masz mnostwo opcji. w dzisiejszych czasach sa bardzo dobrze rozwiniete uslugi transportowe. zlotowka- to firma przeprowadzkowa, ktora mozeCi pomoc. sa profesjonalni i bardzo mili, takze bedziesz zadowolony. wyrwij sie jak najszybciej z toksycznej relacji z rodzicami i probuj ukladac zycie poki jestes mlody. powodzenia

Gość gośćmi
witam, wiesz co, no moim zdaniem... powinieneś raczej zwrócić się w tej sprawie do firmy transportowej. całkiem niedrogą ofertę swoich usług ma np. firma kangoor. sprawdź na ich stronie - www.kangoor.pl. pozdr.

Gość gość
Nie zapomnij o odpowiednim zapakowaniu wszystkich przedmiotów. Ja pakowałem w kartony, ale przed tym wszystko owijałem specjalnymi tasmami od firmy www.vipak.pl , dzieki temu jest gwarancja ze nic się nie uszkodzi.