Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćNadia

ROCZEK SYNKA

Polecane posty

Gość gośćNadia

Hej ;) za miesiąc bo 30.11 mój synek będzie miał roczek. Szykujemy z mężem jego urodzinki w gronie rodziny. Tylko nie wiemy jakie menu zrobić na ten dzień? Jakie potrawy przygotować ? Macie może jakieś pomysły?

Gość gość
A powiedz jak twoje maxierzynstwo? Nie bylo trudnych momentow? Czy to prawda ze z czasem opieka nad dzieckiem jest latwiejsza?

Gość gośćNadia
Na poczatku bylo trudno jak w pierwszych miesiacach ale teraz jest just wszystko fajnie ;)

Gość gość
U mnie też niedlugo roczek i nie mam pojecia jak upchnac rodziny z obydwu stron na jednej imprezie. Kogo Wy zapraszacie?

Gość gość25
zależy ile osób zamierzasz zaprosić. I czy planujesz obiad z deserem, czy kawę i tort. Ja praktycznie w ostatniej chwili dowiedziałam się że na imprezę zjadą goście od strony męża, w sumie było 11 osób i ratowałam się zrobieniem 2 blach lazanii. Dobre i podzielne danie, nie wymagające pilnowania. Oprócz tego była zupa krem z porów z serem pleśniowym (rodzinka męża przywiozła wiadro flaków, bo co to za impreza rodzinna bez flaków?) potem był tort i kawa. Ogólne było fajnie, ale jakbym wcześniej wiedziała to bym to organizowała w jakimś lokalu

Gość gośćNadia
U mnie napewno bedza chrzestni , rodzice moi i meza. Moje rodzenstwo, i rodzenstwo jego oczywiscie nasi dziadkowie. Tort musi byc obowiazkowo ale pasuje jakis dobry obiadek zrobic tylko jaki? Pewnie tradycyjny rosolek krolewski, ziemniaki z waflem z 2 rodzaje miesa i jakies szaszlyki ale to jeszcze trzeba myslec dokladnie ;)

Ja 25.11 mam roczek synka :) wiec podam 3 rodzaje salatek dwie z kurczakiem jedna wegetarianska...rosol i flaczki schabowe i mielone z kartoflami i po jakis dwoch godzinkach kurczak z frytkami .... tort oczywiscie bedzie ale ja nie stawiam na kolory tylko smaki :) jak zawsze upiecze go sasiadka:D u nas bedzie okolo 12 osob mamy mala rodzinke...

Gość ironka55
ja na roczek syna zamówiłam z restauracji Mekong w Krakowie catering, to kuchnia azjatycka bardzo dobra, polecam każdemu jeśli nie wiesz co wykombinować