Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niemowle katar czy moze isc na spacer?

Polecane posty

Gość gość

W taka pogode jak dzis? W sumie nieduzy ten katar ale juz 7my dzien cos tam cieknie z tego noska. W domu marudny wiec pomyslslam o spacerze. Co myslicie?

Gość gość
A dlaczego miałoby nie iść? ? Katar to nie zapalenie płuc

Gość gość
powiem tak. W poradnikach wyczytałam że katar nie jest przeszkodą w wyjściu na spacer a tymczasem praktyka na przykładzie mojego dziecka pokazała że można przeziębić już istniejące przeziębienie czyli u mojego był ten katar przez pare dni, poszłam na spacer a wieczorem okazało się że dziecko już ma gorączke i zaczyna sie robić nieciekawie także ja osobiście to już raczej podziekuję za spacer przy katarze

Gość gość
Tak i choróbsko się rozwinęło u twojego dzieciaka w ciągu paru godzin... Aha... Oczywiście, że jeżeli nie ma goraczki to świeze powietrze wskazane.

Gość gość
Tak. Na świeżym chłodnym powietrzu śluzówka w nosku obkurcza się i łatwiej się oddycha. Ja wychodzę z dziećmi na spacery jak maja katar.

Gość gość
Słowa mojej pediatry "nawet zapalenie pluc kwalifikuje dziecko do wyjścia na spacer od warunkiem że nie ma gorączki"

Gość gość
Oczywiście, że może. Korzystaj mamo z pięknej pogody i idź z bobaskiem na spacer.