Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyznom przeszkadza jak kobieta miała wielu partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość gość
Bo nienawidzą kobiet.

Gość gość
nie chcemy kobiety dziś ktora spala z narkomanem lub dresiarzem. o ! czyli jak np. dała d...20 niepijacym chirurgom, którzy nie mają dresu to już ci to pochlebia:)

Gość gość
a ktos słyszał o telegoni pierwszy partner piętnuje kobietę na całe życie każde dziecko z innym facetem będzie miało cząstkę tego pierwszego

Gość gość
pierd..enie. Ja tam musiałam czekać z rozdziewiczeniem do 30-tki, bo zaden facet, którego spotkałam nie był zainteresowany niczym wiecej jak szybkim zaru..niem, a ja akurat szukałam kogoś do związku. I nie obracałam sie wśród jakiejś patologii. nic tak nie odstrasza faceta jak to , że dziewczyna chce szacunku i trzeba z nią pochodzić

Gość gość
a ktos słyszał o telegoni pierwszy partner piętnuje kobietę na całe życie każde dziecko z innym facetem będzie miało cząstkę tego pierwszego a ktoś ci już mówił ze jesteś głupi?

Gość nie chcemy kobiety
przez wasze prowadzenie sie, nie potrafimy wam ufac.

Gość gość
nic tak nie odstrasza faceta jak to , że dziewczyna chce szacunku i trzeba z nią pochodzić x To chyba jednak obracałaś się w niezbyt normalnym towarzystwie, pomimo tego że mogło ci się wydawać inaczej ;)

Gość gość
z tym szukaniem szybkiego seksu to też prawda ale ja np pisze z pozycji kogos kto już tego szybkiego seksu nie szuka. ogólnie takie kobiety mi nie przeszkadzają. bywają uzyteczne ale najczęściej mam na nie wyjepane. o powodach pisałem wyżej. pewnie podobnie jest z kobietami, przynajmniej tymi, które nie określaja swojej wartości ilością partnerów i liczba desperatów, którym nie popuściły szpary.

Gość gość
przez wasze prowadzenie sie, nie potrafimy wam ufac. piertolisz synu, znam mnóstwo dziewic, za to nie znam faceta, który nie chwali się kilkunastoma na koncie. To raczej dziewice boją się takich jak wy. I nie mów mi , ze się szanujesz chłopcze, bo pewnie po prostu pokraka i nieudacznik z ciebie i stąd twoje"wysokie morale" bo jakoś sobie trzeba wytłumaczyć ze dziewuchy od ciebie wieją z krzykiem. Założę się, że jakbyś nie był obleśny i miał szansę na złapanie dziewczyny za d... to byś walił na potęge. Tacy już jesteście

Gość gość
To chyba jednak obracałaś się w niezbyt normalnym towarzystwie, pomimo tego że mogło ci się wydawać inaczej oczko.gif nie synu, po prostu każdy facet to męska k.... i o niczym innym nie mysli tylko o tym zeby gdzieś spuścić z kija, nawet jak ma kobietę

Gość gość
Mnie takie kobiety nie przeszkadzają, po prostu z takimi się nie zadaję :) Puszczalską łatwo rozpoznać, wystarczy na nią spojrzeć i pogadać z 5 minut aby się upewnić.

Gość gość
gość dziś A bo to w każdym związku trzeba od razu do łożka iść? to też jest oznaką dojrzałości - czy jesteśmy w stanie poczekać te kilka miesięcy (albo i dłużej), zobaczyć czy pasujemy do siebie i dopiero potem seks. A nei uwierzę, że jak ktoś ma 26 lat i 5 partnerów to ich tak super mądrze wybierał i po prostu "nie wyszło". Nawet jak się zacznie od 18 to poznanie kogoś, przebywanie samemu po zakończeniu związku (to uważam za zdrowe, a nie przechodzenie płynne z jednego w drugi) zajmuje trochę czasu. jak ktoś nie potrafi ze swoijego życia wyciągać wniosków to o jakiej dojrzałości, odpowiedzialności czy porządności mówimy?

Gość gość
"z tym szukaniem szybkiego seksu to też prawda ale ja np pisze z pozycji kogos kto już tego szybkiego seksu nie szuka." Kluczowe słowo - JUŻ nie szuka. Czyli wcześniej brałem co chciałem, a teraz sobie szukam porządnej. I to nie jest hipokryzja?

Gość gość
Puszczalską łatwo rozpoznać, wystarczy na nią spojrzeć i pogadać z 5 minut aby się upewnić. a ja myślałam , ze robisz jej szybką palcówkę jako badanie ginekologiczne, a ty jeszcze lubisz pogadać przed. Fiu , fiu, inteligent

Gość gość
nie synu, po prostu każdy facet to męska k.... i o niczym innym nie mysli tylko o tym zeby gdzieś spuścić z kija, nawet jak ma kobietę x Jakiś psycholog by ci się przydał, bo jesteś nieźle sfrustrowana :) Nie ma to jak tłumaczyć swoje puszczalstwo zwalając winę na faceta, bo przecież to on chciał, to on nalegał, a ja co miałam robić? Musiałam rozchylić nogi! A może wystarczy przestać spotykać się z patologią?

Gość gość
A bo to w każdym związku trzeba od razu do łożka iść? to też jest oznaką dojrzałości - czy jesteśmy w stanie poczekać te kilka miesięcy owszem, owszem, tylko co z tego jak poszłam z facetem do łożka po pół roku, a potem się okazało, ze panna w ciązy się pojawiła równolegle, a z drugim poszłam do łożka po 3 latach znajomości i po 9 mies związku stwierdził, ze chciałby jeszcze poszaleć z innymi

Gość gość
"Nie ma to jak tłumaczyć swoje puszczalstwo zwalając winę na faceta" A Wy jak tłumaczycie swój obrzydliwy, przedmiotowy i ohydny stosunek do kobiet? Tym, że jakaś tam kobieta ma wielu partnerów? To jest dopiero paradne. Wyzywacie, plujecie, wyrażacie się skrajnie nienawistnie o kobietach, atakujecie nawet te porzadne (tutaj dziewica m.in pisze) i czego oczekujecie? Tak wewnętrznie zgniłe osoby nie mają szans na porządną partnerkę.

Gość gość
ale ja nie rozumiem jednego panowie hipokryci- wam przeszkadza jak kobieta miala innych partnerów ale sami chcecie zaliczyc jak najwiecej. Wiec jak to jest taka kobieta jest puszczalska a facet? tez puszczalski w waszych oczach czy moze jeszcze bohater?

Gość gość
gość dziś Masz nauczkę na przyszłość, nie tykaj takich więcej bo szkoda Ciebie.

Gość gość
Nie sztuka być pierwszą/pierwszym, a ostatnią/ostatnim partnerem.

Gość gość
Nie ma to jak tłumaczyć swoje puszczalstwo zwalając winę na faceta, bo przecież to on chciał, to on nalegał, a ja co miałam robić? Musiałam rozchylić nogi! to chyba ty jesteś puszczalski, bo ja straciłam dziewictwo w wieku 30 lat ze swoim mężem (jest nim do tej pory), a poza nim nawet się nie obmacałam z żadnym innym. Ale wiem jakie męskie szmaty mnie nagabywały i słyszę jak koledzy z pracy a wcześniej uczelni opowiadali jak się prowadzą

Gość nie chcemy kobiety
ja nikogo nie obrazam i nie mam negatywnego stosunku do kobiet - po prostu oczekuje od swojej potencjalnej partnerki wzorowego prowadzenia sie, a nie posiadania na koncie przygodnych wygibasow we wszelkich mozliwych pozycjach :O

Gość gość
Pewnie, że bohater. Zaraz Ci zaczną udowadniać jak to prostytutki sa lepsze bo "tańsze". Ktoś o takim podejściem do kobiet sam pokazuje ile jest warty. Ja akurat nie potrafiłabym luźno podchodzić do seksu - ale cóż, każdy żyje po swojemu. Obrażać kogoś nie widze sensu

Gość nie chcemy kobiety
co mi po tym, ze poki co bede ostatnim partnerem, jak wczesniej panna miala 15 i bedzie mnie to zwyczajnie brzydzic? poza tym takie czesto maja problem z ustatkowaniem sie

Gość gość
" nie chcemy kobiety dziś ja nikogo nie obrazam i nie mam negatywnego stosunku do kobiet - po prostu oczekuje od swojej potencjalnej partnerki wzorowego prowadzenia sie, a nie posiadania na koncie przygodnych wygibasow we wszelkich mozliwych pozycjach " To oczekuj. Ale przede wszystkim wymagaj OD SIEBIE. Jak sam będziesz miał coś do zaoferowania to prędzej czy później się uda. A jak sam zaliczasz kiedy się da, robisz co chcesz itp to nie oczekuj niewiadomo czego.

Gość gość
nie chcemy kobiety dziś Nigdy nie poznałam takiej co miała na koncie 15. Może zmień towarzystwo? Bo z tego co widze WYMYŚLIŁEŚ sobie jak to większośc kobiet sypia z niewiadomo kim, jak to niewiadomo co wyprawia w tych łożkach i na bazie swoich wymysłów budujesz nieprawdziwą wizję świata.

Gość gość
A kto wam drogie Panie powiedział, że faceci chcą tylko zaliczać? Chyba za dużo przesiadujecie na forach i słuchacie bredni pseudo facecików, którzy lubią chwalić się swoimi wyimaginowanymi dokonaniami. Każdy normalny, zdrowy psychicznie człowiek gotowy na zawiązek nie będzie szedł na ilość, tylko poszuka sobie kobiety z którą będzie chciał coś stworzyć i wtedy w pierwszej kolejności wyeliminuje te kobiety, które miały wielu partnerów, bo to zmniejsza ryzyko ewentualnej porażki, zdrady, czy nagłego rozstania bez powodu. Jeśli ktoś ma duży przebieg, to albo z natury jest puszczalski i seks traktuje jak sport, sposób na nudę, albo jest głupi i naiwny i nie potrafi dobrać sobie odpowiedniego partnera/partnerki... a za głupotę niestety się płaci.

Gość gość
A kto wam drogie Panie powiedział, że faceci chcą tylko zaliczać no nie uwierzysz...faceci to powiedzieli

Gość gość
Gdybym ja sugerował się tym co piszą kobiety na tym forum, to musiałbym uznać, że każda kobieta to kur... ;) Ludzie lubią dużo gadać, ale to tylko gadanie.

Gość nie chcemy kobiety
nawet jesli o taka co miala 15 nie jest latwo, to juz znalezc taka co miala np. 7 to nie jest zaden problem, a takiej to bym nie chcial. sam mialem tylko 1 kobiete w lozku...