Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyznom przeszkadza jak kobieta miała wielu partnerów seksualnych?

Polecane posty

Gość gość
15:22 Bzdura! Kurwa, zacznijcie obrzezać każdą napotkaną i będziecie mieli spokój. Jeszcze wydłubujcie oczy, łamcie place, tnijcie twarz. Bo to na tym samym polega - chcecie niedoświadczonej, czyli chcecie widzieć, jak ją boli, cała prawda.

Gość gość
Kobiety wolą doświadczonych facetów, bo są głupie, niecierpliwe i wolą przyjść na "gotowe", poza tym same są dość marne w łóżku i tylko z doświadczonym jakoś ten seks będzie wyglądał. Mężczyźni tacy głupi nie są i wolą mniej doświadczoną kobietę, bo doskonale wiedzą że mogą ją seksu nauczyć. To jak samochodem... po cholerę kupować używanego rzęcha z 3 ręki, jak można mieć nówkę prosto z salonu. Im coś mniej używanego tym większą ma wartość.

Gość gość
Każdy ją może mieć i wyjątkowa? Chyba wyjątkowa z niej szmata myśląca ci/pskiem.

Gość gość
Ja wyraźnie kretynie pisałam, że chciałam niedoświadczonego i takiego mam. Problem rtaki, że sam pewnie jesteś szmaciarz i żadna fajna dziewica nawet na Ciebie nie spojrzy, więc obrażasz wszystkie kobiety bo prócz Reni Rączkowskiej nic Ci nie pozostalo

Gość gość
15:31 Nauczyć, to się można historii, a nie seksu, geniuszu. I hamuj trochę, bo używana, to może być sukienka, a nie człowiek.

Gość gość
Też bym nie chciał używanej przez wieli kobiety. Czułbym się jakbym grzebał w śmieciach.

Gość gość
Kobiety chcą szmaciarzy ale faceci nie chcą szmat. Nic tego nie zmieni bo inaczej wiązalibyśmy się z prostytutkami one też dają każdemu i to taniej.

Gość gość
Która chce takich jak Wy to chce. Wśród moich koleżanek także są cenieni mężczyźni dla których seks to coś więcej. Ale no tutaj takich na pewno nie ma

Gość gość
a kto znosi dziwke pod swoim dachem?

Gość gość
Pszeszkadza im, bo boja sie ze poprzednicy byli lepsi od niego, on sie zakocha, ona nie i zostawi go ze zlamanym serduszkiem. To wszystko w temacie. Po prostu trzeba miec jaja i byc dobrym w te klocki, albo odpadasz.

Gość gość
Dziewictwo to jedyna rzecz jaką kobieta może dać facetowi, poza tym nie macie kompletnie nic do zaoferowania, uczuć wyższych nie macie, zając się domem nie potraficie, wychować dziecka na porządnego człowieka z zasadami i moralnością również nie umiecie, wy nawet na własne potrzeby zarobić nie potraficie i oczekujecie że to facet was utrzyma, więc my faceci mamy prawo wymagać chociaż tego jednego!!!

Gość gość
a mnie to zastanawia, ze faceci, ktorzy chca dziewicy chca ja wychowac sobie na "dziwke" a to tak łatwo nie wychodzi, nieraz dopiero inny facet umie cos takiego wydobyc z kobiety, z pierwszym partnerem ciezko sie wyluzowac

Gość gość
seks to potrzeba fizjologiczna i naturalne zachowanie normalnego czlowieka, wiec jesli facet uwaza kobiete uprawiajaca seks za dzi.wke itp ma wtedy jakies psychiczne z glowa i powinien sie udac do psychologa, bo takie odbieranie przeciwnej plci normalne nie jest, zapewne taki facet jest zakompleksiony i ma problemy ze soba samym

Gość gość
gość dziś seks to potrzeba fizjologiczna i naturalne zachowanie normalnego czlowieka, wiec jesli facet uwaza kobiete uprawiajaca seks za dzi.wke itp ma wtedy jakies psychiczne z glowa i powinien sie udac do psychologa, bo takie odbieranie przeciwnej plci normalne nie jest, zapewne taki facet jest zakompleksiony i ma problemy ze soba samym x powinien jeszcze pojsc do seksuologa, bo jego podejscie do seksu nie jest normalne ... nie nalezy sie wstydzic, ze ma sie problemy z psychika, nienormalne zachowania, fobie, zle emocje wobec czegos/kogos, w tym wypadku wobec kobiet, wiec tylko specjalista pomoc moze w wyprowadzeniu takiego faceta na normalny tok myslenia, pomoze zaakceptowac mu siebie i plec przeciwna, zniesie opory zwiazane z seksem, niekiedy wymaga to terapii a nie jedynie rozmowa z psychologiem, bo pewne opory czesto biora sie z dziecinstwa ... polecam wam chlopcy wizyte u specjalisty, lepiej wczesniej niz pozniej, co moze zle rzutowac na waszym dalszym zyciu w spoleczenstwie:)

Gość gość
Taka co miała wielu może łatwo mieć wielu następnych. Wierność nie będzie jej mocną stroną więc in dzieci mogą być kogoś innego niż jej aktualny facet. Ryzyko chorób wenerycznych duże a jest ich sporo: grzybice, kłykcie, kiła, rzeżączka, HIV, opryszczki, i wiele innych.

Gość gość
Nikt mi nie wmówi, że puszczalska jest porządna!

Gość gość
Badania dowodzą, że fiksacje na punkcie dziewictwa mają osoby z zaburzeniami, np. psychopatią.

Gość gość
dla frajerow tylko uzywana

Gość mnie uzywane brzydza
nic na to nie poradze

Gość gość
Nie chcą miec w rodzinie co drugiego szwagra

Gość gość
Wierne i lojalne kobiety dla których warto się starać i próbować coś stworzyć nie mają wielkiego przebiegu. Nikt mi nie wmówi, że laska która miała dziesięciu, lub więcej facetów jest odpowiednią kandydatką na żonę, bo na 100% nie jest.

Gość gość
!offerma 2012.03.21 to jest jedna z większych i bardziej rozpowszechnionych głupot jakie słyszałem w życiu. droga koleżanko, nie ma czegoś takiego jak "nie zgrywanie się". ewolucja nas "zgrała" tak że każdy facet jest się w stanie "zgrać" z każdą kobietą. i dotyczy to samców i samiczek wszystkich gatunków, nie tylko człowieka. w "dzisiejszych czasach" (jak to mówią) ze świecą szukać pary która przed ślubem się nie "wypróbowała". a mimo wszystko, mimo tych "prób" i "zgrywania" rozwodów najwięcej w historii. więc jak widać nie za bardzo to "zgrywanie się" pomaga.

Gość gość
17:53 Używana, to jest sukienka, a nie człowiek, s********u.

Gość gość
Laski, co Was bajanie nieudacznikow obchodzi? Oni nie maja szans ani na dziewice ani na te z 20 na koncie

Gość gość
Jak się buduje relacje wyłącznie na chcicy, to potem ma się niezły przebieg... cóż, takie czasy, dziś seks i płytkie emocje są priorytetem, bo prawdziwe uczucie i trwały związek jest po prostu nudny i dość szybko pojawia się rutyna, którą najłatwiej przełamać nowym partnerem, bo jak wiadomo nowe jest bardziej emocjonujące.

Gość gość
18:41 Jak widac mówisz z własnego doświadczenia.

Gość gość
Nie z doświadczenia, a z obserwacji... możecie się tłumaczyć, próbować wybielać, ale prawda jest taka że wasz przebieg, to tylko i wyłącznie wasza wina, bo traktujecie seks jak sport, a fascynację mylicie z prawdziwym uczuciem. Nie powiesz mi że normalną sprawą jest posiadanie na koncie 10-12 facetów w wieku lat np. 26, bo to jednoznacznie świadczy o głupocie, nieumiejętności doboru odpowiedniego faceta, albo zwykłym puszczalstwie... w grę jeszcze wchodzi nieumiejętność prawdziwego kochania. Ale żeby nie było dotyczy to także mężczyzn.

Gość gość
ale śmiecie ludzkie się wypowiadają w tym topicu (szczególnie pierwsza strona):o mam pytanie, jeśli kobieta to dla was tylko miejsce, w które się spuszczacie lub w które ktoś spuszczał się przed wami, dlaczego nie wystarcza wam własna ręka albo dziura w płocie, albo trup na cmentarzu albo w kostnicy?

Gość gość
Puszczalskie zaczynają się oburzać :P

Gość gość
Jeśli nie szanuje swojego ciała i daje wielu to chyba sama robi z siebie śmiecia. To oczywiste