Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z pechowa dziewczyna

Spotkałem się z dziewczyną cztery razy

Polecane posty

Gość gość z pechowa dziewczyna

Na pierwsze spotkanie spóźniła się o 34 min., wylała kawę stolik, papierosem wypaliła dziurę w spódniczce, w toalecie zapomniała kosmetyczki. Na następnych nie było lepiej, ochlapała nie tylko mnie ale i innych klientów ketchupem, szpilka weszła jej do kratownicy – z trudem wyjąłem buta, pies ugryzł ją w kostkę, chcąc przejść przez zamknięte szklane drzwi mało nie złamała nosa, zamek w spodniach jej puścił – musiałem iść przed nią, w samochodzie urwała mi klamkę. Jutro mamy spotkać się po raz piąty – kto mi powie, co nas jutro spotka ?

Gość gwoli wyjasnienia
Co was czeka? Oczywiscie wspolna ksiazka. :D i wy jako ko-autorzy.

Gość gość
Trudno przewidzieć, ale napisz, co się wydarzyło, to ciekawe :)

Gość gość
o ja hahahahaha ale aparatka chyba urodziła się w piątek 13-tego.

Ja tez jestem fajtłapa ale takie gafy....? oj. Moze zabardzo sie jej podobasz i przez to nic jej nie wychodzi. Wez ja na jakas lake haha przestrzenne miejsce i kaz ubrac dres i adidasy. moze nic sobie nie zrobi :)

Gość gość
Broń Boże nie idź z nią do łóżka, bo możesz tego nie przeżyć :P

Gość gość
Ja mialem nie lepiej, dziewczynie przebily spodnie (jasne kremowe-pamietam do dzisiaj), nie wiem czy nie wlozyla korka czy podpaska przepuscila, w kazdym badz razie nie byl to zbyt apetyczny widok, to byl pierwszy (i ostatni) date, mialem ja odwiezc do domu, nie wiedzialem co zrobic, balem sie, ze mi poplami siedzenie, rozerwalem reklamowke i powiedzialem jej zeby uwazala, bo mechanik pobrudzil mi smarem siedzenie a ma takie jasne spodnie, szkoda by bylo. Juz sie wiecej nie zobaczylismy.

Gość gość
Dziś ciężko o dobrze wychowaną kobietę :( Miałem kilkanaście randek i każda kobieta wg mnie to dno. Niektóre nie potrafiły używać widelca :(

Umów sie z nią na basenie. jak jej spadnie kostium, to przynajmniej sobie popatrzysz.