Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

załamana

Polecane posty

Gość gość

witam choruję na nowotwór złośliwy mam nie wykończony dom długi dwójkę dzieci proszę o wsparcie finansowe życzę zdrówka i dziękuję

Gość gość
a mąż to gdzie ? nie martw się, możesz wykupić ubezpieczenie, mąż dostanie odszkodowanie, spłaci długi a dzieci będą żyły długo i szczęśliwie w nowym domu

Gość gość
to ta sama prowokatorka od pralki w kuchni. Musisz się bardzo nudzić, co?

Witaj autorko. Mogę wesprzeć Ciebie psychicznie. Fakt mąż mnie wspiera. Mam wstawioną endoprotezę w łokciu. Rehabilitacja będzie długa i kosztowna. Mam również kredyt na mieszkanie i dziecko - które nie dawno tez mi chorowało. Rozumiem co przezywasz bo życie bardzo potrafi dać w kość. Sama po nieszczęśliwszym wypadku także zmagam się ze zdrowiem. Ciągłe chodzenie po lekarzach tez nie jest proste ale musimy znaleźć w sobie tyle siły ile tylko nam starczy by się nie poddać. Ty masz raka ja mam nie do końca sprawną rękę. Całym sercem życzę Ci autorko byś się nie poddała. Najważniejsze są w tym nasze dzieci. Kiedy miesiąc po mojej operacji moja córcia wylądowała w szpitalu starałam się zrobić wszystko by dziecko wyprowadzić z choroby. Udało się. Duzo kochana módl się. Mi to pomaga kiedy się lamie. Mocno tule Ciebie. napisz mi o swojej sytuacji jak radzisz sobie i jak przezywają to twoje dzieci. Jeżeli jesteś ubezpieczona możesz starać się o odszkodowanie z NW.