Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bromergon, ciąża, hormony

Polecane posty

Gość gość

Od pół roku staramy się o dziecko niestety bezskutecznie. Od września przyjmuję Bromergon ponieważ w badaniach wyszło, że mam za wysoką prolaktynę. Miałam również badania na TSH i LH. Biorę jedną tabletkę dziennie i wciąż nie mogę zajść w ciążę. Dlaczego tak się dzieje? Czy to może być nie tylko wina prolaktyny? Mój narzeczony gdy był małym dzieckiem miał operację na skret jader, czy to moze miec cos wspolnego? Teraz badal sie i niby wszystko jest OK. jestem zalamana, boje sie ze nigdy nie bede miec dzieci :(

Gość gość
partner robił badanie na jakość nasienia ? to dość ważne badanie robi się po 3-5 dniowej abstynencji seksualnej, nie dłuższej w tym czasie nie wolno pić alkoholu i brać używek

Gość gość
TSH dobrze gdybyś miała około 1,5 pól roku starań to nie jest długo więc się nie stresuj jeśli uda się obniżyć prolaktynę będzie dobrze zrób sobie monitoring cyklu (kilkukrotne usg w trakcie cyklu )by potwierdzić czy jest owulacja życzę powodzenia, też obecnie się staram :-)

Gość gość
Owulacja jest, robie USG prawie przy kazdej wizycie u ginekologa. A ciazy nadal brak :(