Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was tez frustruje jak niemowle caly dzien marudzi

Polecane posty

Gość gość

Boze chyba oszaleje. Moje dziecko czasami jest jak aniolek, slicznie sie bawi sam albo ze mna, slicznie je, chodzi spac bez problemow. A sa dni kiedy mu doslownie niczym nie mozna dogodzic, marudzi przy kazdej czynnosci nawet przy drzemce ktora wkoncu sam chce odbyc. Strasznie mnie takie dni frustruja i smuca, czasem trzymam go na reku i tez placze. Macie tak czasem czy raczej podchodzicie do tego spokojniej?

Gość gość
Mam tak samo. Wtedy najchętniej bym usiadła i płakała, bo mój syn ma bardzo dużo takich dni. Taki typ mi się trafił. Jest cudowny, kochany ale ile wysiłku mnie to wszystko kosztuje wiem tylko ja. W dodatku ma problemy ze snem. Ciężko mu się zasypia, a i tak śpi jak przysłowiowy ptak na gałęzi.

Gość gość
niedorobiony egzemplarz

Gość gość
No ja mam takich dni niewiele ale co jakis czas takie fazy ze kilka dni nic mu nie pasuje. Musze wtedy caly czas siedziec przy nim i wymahiwac grzechotkami.

Gość gość
To ile ma Twoje dziecko?

Gość gość
mnie też to frustruje, ale nie płaczę, bo co mi to da? z niecierpliwością czekam wtedy na wieczór albo chociaż na powrót męza i przekazuję mu marudę

Gość gość
4 miesiace

Gość gość
każde dziecko tak czasami ma. A Ty masz świetny humor przez cały rok? Na pewno masz czasami gorsze dni. Dziecko też. Zrelaksuj go zabawą, kąpielą, może większą porcją mleka (ciut bardziej podgrzanego)...

Gość gość
Mój mały tez taki był i wmawiano mi , że ma taki charakter , że jest marudny. Okazało się w 5 miesiącu , że ma refluks tzw. Ukryty. Odkąd zaczęliśmy brać leki inne dziecko ☺ Mamusie musicie poszukać przyczyny tego marudzenia bo może coś doskwiera waszym maluszkom ☺

Gość gość
A ten refluks jak wykrC?