Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzna lat 39, kobieta lat 30, malzenstwo. Czy to dobry pomysl by zaprosic..

Polecane posty

Gość gość

raz na jakis czas przystojnego studenta by wybzykal zonke jak mlody ogier?

Gość przystojny student
Moim zdaniem znakomity pomysł.

Gość gość
idealny skad te watpliwosci???

Gość gość
na 30-te urodziny (podobna różnica wieku) zamówiłem dla żony masażystkę do domu. Wiem, masażysta by był lepszy, ale ona by była skrępowana. Tyle tylko że masaż miał kilka faz. Najpierw relaksujący, a jak osiągnął swój cel niepostrzeżenie zamienił się w erotyczny. Ściśle w pakiet przygotowujący do seksu, otwierający na nowe doznania. Po pierwsze odsuwający na bok wstyd - po masażu kręgosłupa, pleców, rąk i nóg leżącej grzecznie na brzuszku z pozostawionymi stringami, odwrócenie na plecy i zręczne pozbawienie majteczek - pod pretekstem żeby nie przeszkadzały w szerokim masażu brzucha i bioder. Potem nacieranie pachnącymi olejkami samej intymności a w trakcie tego zdecydowane i władcze podłączenie wlewu lewatywy dla kompletnego oczyszczenia. Potem było super super super.

Gość gość
Ja tez bym tak chcial ale sie boje. Jak bylem maly to mama dala mi draże. Podzielilem się nimi z kolegą. Ale jak sie spostrzegłem że zjadł jeden groszek więcej niż ja, to w nerwach wybiłem mu dwa mleczaki. Od tego czasu nie dziele się z nikim.