Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krew fuuuj

Polecane posty

Gość gość
zaczęło się kiedy nie stosowałam żadnej diety i sporo jadłam : potrafiłam rano zjeść 5 kanapek z połowa kostki masła.. kilkoma plastrami sera, szynki na jednej, jadlam mnóstwo paluszkow, słodycze, między posilkami, pilam pepsi, na kolacje jadłam to co rano a na obiad takie porcje ze głowa mała!! teraz jem rano owsianke z jogurtem i jakimiś ziarnami, bądź jajka, z kromka chleba razowego, w szkole jabłko i kanapkę z twarozkiem i warzywami, na obiad raczej ryż /kasza i trochę mięsa i surówka lub warzywa na patelnie lub samo mięso z warzywami albo jakaś zupka no i za trzy godziny po treningu serek wiejski, owsianka albo tuńczyk, nie jestem wybredna.. znacznie mniejszy brzuch, wcześniej miałam wiecznie wzdęty, a teraz tylko te wzdęcia trochę ustąpiły, chociaż też są.. i gazy, i ból im towarzyszący, ehh

Gość gość
up

Gość gość
Coś jest nie tak, bo niby jesz dużo błonnika skoro jesz warzywa więc zaparcia nie powinny wystąpić choćby dlatego. Może spróbuj jakiś dicopeg pić? Nie podałaś ilości, może jesz za mało?

Gość gość
Jeśli jest krew w kale to widocznie masz hemoroidy. Dodatkowo możesz też mieć zakwaszony organizm stąd problemy z żołądkiem i jelitami.

Gość gość
no jem tyle żeby głodna nie być.. nie ma dużo tej krwi, tzn zależy kiedy. a od czego to zakwaszenie??