Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

marzeenia się nie spełniają

Polecane posty

Gość gość
Him pokarz chociarz piersi?

Masz bardzo ładną figurę i moim zdaniem nic Ci nie brakuję a skoro chcesz zmiany to zafarbuj się z blond na brąz czekoladowy i rzęsy sobie doklej u kosmetyczki 3D i brwi fajnie zrób i o wiele lepiej się poczujesz. Musisz pokochać siebie wtedy inni będą Cię tak dostrzegać. Chciałabym mieć taki brzuch jak ty, ale dążę do tego :)

Gość gość
taki brzuch jak ja?? to mnie zastrzeliłaś!! brwi nie umiem malować a przefarbować się chciałam ale mój facet prosił abym została przy blond. X Przecież ty nie masz faceta

Gość gość
Daj fotke piersi:-)

Gość gość
dzień dobry

Gość prawictwo pospolite 152
him , laska którą wkleiłas wcale nie jest idealna ma zbyt ciemną karnacje .. I nie jest ona niestety na 10/10 , bo ja bym ocenił ją niżej niż ciebie Idealna skóra powinna być jasna .. Jak tutaj poniżej http://www.fotosik.pl/zdjecie/7df12d5b40c0a166

Gość gość
niedoskonałości ciała him to mały pikuś. jej zryty beret to znacznie większy problem.

Gość gość
HiM hipokrytko, sama jesteś płaską deską, cycków praktycznie nie masz a od facetów wymagasz 20 centymetrowych penisów :D jakbyś miała fajne duże cycki to ok, możesz sobie wymagać, ale płaska deska nie ma prawa do żadnych wymagań

Gość gość
żaden facet nie wsadzi babie z 2 dzieci która nie chce się zabezpieczać.

Gość gość
HIM z takimi ramionami to spróbuj w MMA.

Gość gość
A ja bym wsadzil i wiec nie mow ze zaden.

Gość gość
Ewelinka ty lubisz jak sie ciebie wyzywa dlatego ze sama siebie postrzegasz jak kawalek chodzacego goowna wiec i podswiadomie chcesz byc wyzywana i jak goowno traktowana - proste masz baaaaaaaardzo niska samoocene :P

Masz ładny brzuch wcięcie w talii, nogi masz niczego sobie. Nie jedna nastolatka mogłaby Ci zazdrościć figury. Gośćmi się nie przejmuj to zazdrosne grube baby chcą Cię zniszczyć bo widzą, że urodziłaś 2 dzieci a masz ładną figurę, tyłek Twój się podoba wszystkim facetom. Masz to czego innym brakuje i nie masz barów szerokich i nie masz łydek grubych ktoś jest chory jak tak lubi dokuczać. Twarz niczego sobie i piersi w sam raz. Wystarczy, że się pokochasz i zaakceptujesz będziesz lepiej się czuła. Him wiesz, że wygląd to nie wszystko ? :) Po prostu masz za dużo czasu i depresja Cię dobija, zajmij się sobą może jest jakiś sport co Ci się podoba i zacznij to robić i z każdym dniem będziesz szczęśliwa.

Gość gość
Miałem dziś sen erotyczny z HIM w roli głównej. ;-)

a tak nawiasem mówiąc to w moich wymogach jest aby penis nie byl większy jak 20 cm!! bo nie lubię takich dużych...

Gość gość
Ewelinka :) odpiszesz w końcu na meila? :)

Gość gość
no nie

to napisz mi jeszcze raz bo mogłam przez przypadek komuś innemu odpisać.

Gość gość
no napisałem

Gość gość
ale marzenia to też ciężka praca a nie lizanie lodów w cukiernianej szybie,nic za darmo samo nie przychodzi musi marzenie trafić w pożyteczny grunt to nie bajka cy......

Gość gość
Mysia jak ona jest fajna przy wzroście 164 i wadze latem59 teraz 56 , to ty musisz mieć figurę jak kloc, a doopę jak szafa. Him ma niskie zawieszenie, dlatego zawsze na szpilach. Wielką doope i nogi jak u nrdowskiej pływaczki, plus zero cycków. Zachwycając się nad him , pozwalasz nam stwierdzić ,że jesteś spasioną lochą. Bo tylko taka sie zachwyci him, plus paru koniobijców. Ale oni nawet kozę by w********.

59 ważyłam w kwietniu, na wakacjach 56 a w sierpniu 55 a nawet 54 ale to trwało tylko z miesiąc bo teraz 56 dalej..