Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

marzeenia się nie spełniają

Polecane posty

nom ja ma kompleks wzrostu ale wiesz co? mój facet ma 180 i uwielbiam stać przy nim boso czuję sie wtedy przy nim taka jego kruszynka :) w szpilkach nie ma już tego efektu choć jeszcze nie patrzę na niego z góry

HIM a na youtubie jest dużo ćwiczeń z mel b. dotyczące wszystkich partii ciała ramiona, nogi, uda, brzuch, pośladki, trening cardio, tiffany boczki i ja 2 lata temu bardzo schudłam na tych ćwiczeniach plus mż :) są po 10 minut takie ćwiczenia i polecam na nogi zmniejszyły mi się uda łydki choć nie musiałam, ale fajnie smukłe były

Bolec 33 lata dziś Buahah tylko ze nic in e pisalas ze masz pod suknia pas XD - Po co kłamiesz kłamczuszku? Idź spać

HIM dziś ja jem dużo słodyczy smutas.gif - Ja też dużo jadłam słodyczy, ale już od dwóch miesięcy oprócz serniczka teściowej czy parę paluszków nic nie zjadłam słodkiego :) a kilogramy lecą, czasami przypominam sobie smak czipsów ostre chili ale nie kupuję i wytrwam w postanowieniu bo nie chcę się czuć ociężała i nie chcę wracać do punktu wyjścia. Pierwsze postanowienie do Sylwestra by dobrze się czuć w sukience a potem do wakacji :)

Bolec 33 lata dziś Mel b to chyba byla taka modelka z wielka, puekna dupcia - Była wokalistka Spice Girls :)

mnie mój facet poznał z wagą 54 teraz mam 56 nie chcę by to zauważył wgl.. do ćwiczeń nie mam motywacji... chodzę na zumbę i basen ale może zacznę jeszcze na fitness.

może zerknę jutro te ćwiczenia...skoro mówisz 10 minut.

Gość gość
Bocian!!!!te krzywe nóżki aż wstyd pokazywać!! Poruchhac i oddać dalej koledze :-)

Ja klamie? Widzialem foty z litego czy marca czy chooycwie kiedy w czarnej sukni rajstopach I tym ledwo wifocznym pasem XD

no ja ze słodyczy też ciastka i cukierki :( chipsy sporadycznie... ja mam inny problem wiesz..

10 minut a jakie efekty dają :) pamiętam, że tak mi kondycja wzrosła, że miałam ochotę w czasie dnia iść biegać :)

Bylavtaka jedna fotomodelka co sie rozbierala Mel cos mialavtak piekna szpiczasta dupcie jednoczesnie byla szczupla ze szok :P

Bolec 33 lata dziś Ja klamie? Widzialem foty z litego czy marca czy chooycwie kiedy w czarnej sukni rajstopach I tym ledwo wifocznym pasem XD - Nie było takich zdjęć... Coś Ci się pomyliło :)

kupię paczkę mieszanki wedlowskiej i niestety zostawię ją gdy zjem wszystkie ulubione cukierki... upiekę ciasto nie zjem małego kawałka tylko gigantyczny... że tak powiem aż do syta :(

no to spróbuję... a po ilu dniach te efekty poczułaś??

Po dwóch tygodniach, po miesiącu z rana byłam mega szczupła jak jeszcze nic nie zjadłam, i po 3 miesiącach już się nie musiałam odchudzać i mniej jeść bo mogłam jeść co chciałam a brzuch był płaski bo miałam mięśnie, wydaje mi się że jakbym ćwiczyła nadal to mogłabym wrócić do normalnego jedzenia czyli np białego pieczywa to brzuch bym miała szczupły. HIM silna wola tylko Cię uratuje, ale trzeba chcieć :)

HIM dziś no to spróbuję... a po ilu dniach te efekty poczułaś?? -A i jedynie co mnie denerwowało przy schudnięciu to to że spodenki xs były na mnie za duże w pasie i wiele innych ubrań dolnych z czego musiałam pokupować ubrania :)

Gość prawictwo pospolite 152
wiesz mi sie podobają bardzo szczuple dziewczyny o wadze 49 kg , ale tylko jak mają szerokie biodra.. Jesli na przyklad odchudzanie nie sprawi ze wciecie w talii sie powiekszy to lepiej sie nie odchudzać wcale..

Gość prawictwo pospolite 152
wiec jak him chcesz sie odchudzić 5 kg , to nie masz gwarancji ze będzie lepiej niz teraz , bo być moze twój tyłek będzie płaski jak deska .. a wciecie w talii wcale ci sie nie powiększy..

masz rację prawik, chcesz zobaczyć jak wyglądałam w 2012 roku jak ważyłam 51kg??