Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też macie ochotę na jednorazową zdradę?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy razem od 4 lat. Mamy śliczna córeczkę i kolejne dziecko w drodze. Jesteśmy po ślubie, kupilismy razem mieszanie. Ogólnie jesteśmy szczęśliwa rodzina. Jedynie to w lozku nam się nie układa a dokładniej mi samej. Mąż na seks nie narzeka ciągle ma ochotę utiwerdza mnie w tym że mu się podobam jestem atrakcyjna itd. Ale mi czegoś brakuje... Kiedyś tworzylismy idealnie zgrana pare w łóżku. Mogliśmy z niego nie wychodzić jednak po ciąży coś się zmieniło. Mąż mnie już nie pociąga. Kocham go jest dla mnie całym światem, cudownym ojcem jednak fizycznie mam ochotę na sam seks bez zobowiązań. Dodam iż ją mam 23 lata a on 29.

Gość gość
Up

Gość gość
Zdradź go a już nie będzie miał na ciebie ochoty ani nie będziesz dla niego najpiękniejsza ani całym światem i pamiętaj że faceci to nie idioci i potrafią zdradę wyczuć.

Gość gość
nie,nie mam ochoty. mamy 2synkow, spodziewamy sie 3-go malenstwa. razem od 13lat. kocham mojego meza i nie czuje zadnej potrzeby niszczenia naszego zwiazku.

Gość gość
Nie szukam nikogo ani możliwości zdrady. To raczej taka fantazja i ciekawość jakby to było z innym mężczyzna. Nic po za tym.

Gość gośćanka
Kochasz go i chcesz zdradzić ? Jeśli kochasz to nie zdradzasz - proste

Gość gość
Ale ją NIE ZDRADZILAM.

Gość wera95j
Nie, nie mam potrzeby niszczenia związku i rozpadu rodziny przez jakies tam fantazje

Gość gość
Ale masz ochotę. Gdybyś naprawdę kochała męża to nie byłoby tego tematu.

Gość gość
Nic dziwnego..Wszystko za wczesnie.. 23 lata, juz dwoje dzieci. Zdradzisz go nie raz. Jak nie dzis, to za kilka lat.

Gość gość
Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane. Hormony, ciąża. Dodam iż zaczęło się w momencie stosowania antykoncepcji hormonalnej doustnej. Wtedy moje libido spadlo do zera i seks mógłby przestać istniec.

Gość mag0d
Ciekawe jak ty zareagowałabys gdyby to twój mąż dopuscil się jednorazowej zdrady? Myślę, ze nie chcialabys go znac. Więc nie rób tego jeżeli zależy ci na nim i rodzinie

Gość gość
Nie rozumiem jak za wcześnie? To lepiej abysmny żyli na kocia łapę w wynajomawnym mieszkaniu lub na garnussku rodziców.

Gość gość
Wiesz, wydaje mi się, żę gdeybyś ochała męża to nawet nie pomyslalabys o tym zeby chciec go zdradzic

Gość 77aam
Idz do seksuologa i jesli kochasz meza to rozwiaz problem. Osobiscie uwazam ze skok w bok i mowienie ze sie meza kocha to zwykle szmaciarstwo.

Gość gość
NIE ZDRADZILAM czy wy czytacie że zrozumieniem?????

Gość asterahg
23 lata dwoje dzieci faktycznie wczesnie no ale cóż kazdy zyje jak uważa. Jeśli go kochasz nie rób tego chyba ze chcesz żeby twoje dzieci widywaly tylko tatusia w weekendy

Gość gość
Czy seksuolog lub psycholog rozwiąże sprawę?

Gość gość
Ale o co Ci chodzi kobieto ? masz ochote to zrob to i tyle w temacie., Ja miewam czasem takie mysli, ale dlatego, ze nie jestesmy z mezem dopasowani za bardzo i nigdy nie mialam orgazmu. Marzy mi sie skok w bok, bo wydaje mi sie, ze moze dojde z kims innym... ale wiem ,ze to tylko bajki. Nie mialabym odwagi sprobowac

Gość gość
Ludzie i teraz powiedzcie, ze wczesne zakladanie rodziny, wczesne macierzynstwo jest super....

Gość gość
tak, tak wszystkie widzimy ze NIE ZDRADZILAS ale CHCESZ ZDRADZIC. Wybacz, ale sama chec zdrady jest prawie rownoznaczna z zawodem pan przy drogach

Gość gość
Owszem może i za szybko zaczęliśmy ale czasu nie cofne a dziecka nie sprzedam i ciąży nie usune więc w tym temacie nawet nie ma co gdybac.

Gość gość
do goscia z godz. 13:35. Zgadzam się z Tobą. Sama mam 23 lata i męża od roku. Nie mamy dzieci i nie wyobrazamy sobie ich miec przez kilka kolejnych lat. Mamy kilku znajomych którzy są w podobnym wieku i dzieci mają i nie moga sobie pozwolic na spontaniczny wyjazd, zabawe czy nawet zwykla randke i pobycie sami ze soba

Gość gość
gość dziś Czy seksuolog lub psycholog rozwiąże sprawę? XX Jesli kocha sie druga osobe warto sprobowac, ja mialam podobne mysli do autorki.Wyznalam prawde mezowi i zdecydowalismy sie na wizyty u seksuologa.Tak to pomaga jesli kochasz i chcesz byc szczesliwa.

Gość gość
A jak Twój mąż na to zareagował?

Gość kaolaa
Nie ma sensu teraz wypisywać czy za szybko czy nie czasu nie cofnie. Może seksuolog będzie dobrym pomyslem. Jeżeli kochasz naprawde swojego męża to nie rób tego. Nie ma sensu niszczyć rodziny. Przecież nie chcesz go stracić. Jeżeli to zrobisz będziesz żalować po co ci wyrzuty sumienia? a mąż przecież nie wybaczy.

Gość gość
Gościu z 13.44 powiedz proszę jak to u ciebie było czym spowodowane jak mąż zareagował i jak jest teraz między wami

Gość gość
gość dziś A jak Twój mąż na to zareagował? XX Najpierw sie zalamal, pozniej sie poklocilismy a nastepnego dnia zadzwonilismy do seksuologa by ustalic pierwsza wizyte.Mysle ze nie warto zdradzac bo zdrada moze i jest przyjemna przez ta ktotka chwile, a zwiazek powinno sie pielegnowac i umacniac. Nie chce wdawac sie w szczegoly, ale po wspolnej terapii odkrylismy sie na nowo i nigdy wczesniej nie bylo u nas w sypialni tak goraco ;)

Gość gość
Po Twoim wpisie widze światełko w tunelu tylko bardzo boje się rozmowy :( nie wiem jak zareaguje. Obawiam się że zamknie się w sobie. Bardzo go to zaboli