Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wy też macie ochotę na jednorazową zdradę?

Polecane posty

Gość gość
Tak czytam temat i strasznie najeżdżacie autorkę.Ja bym tez najpierw z facetem pogadała.Wyjaśnij na spokojnie cala sytuacje.Mnie maż zdradził bo długo nie oprawialiśmy seksu, a on nie chciał mi wcześniej powiedzieć ze czegoś mu brak...niestety dowiedziałam się prawdy i nie mogłam z nim już być, ani na niego patrzeć.Moze jakby jak ktoś wcześniej to napisał maż by się przyznał, pogadał to bylibyśmy dziś razem :(

Gość gość
Gościu z 14.01 bardzo mi przykro że tak się stało. Nie mam za bardzo z kim pogadac stąd tez pisze tutaj. Zdaje sobie sprawę iż zostanę potępiona i uznana za szmacisko a nie matkę ale naprawdę nie wiem co mam zrobić. Boje się wysmiania że strony lekarza lub tego że jeśli powiem mężowi o moich obawach to on zdradzi mnie. Wiem że jemu też jest ciężko. Nie uprawiany seksu jeśli już to naprawdę sporadycznie. Nadal jestem o niego zazdrosna i sama myśl ze mógłby przespać się z inną doprowadza mnie do szału...

Gość gość
Psycholog/sekuolog terapeuta nie moze Cie wysmiac bo to jego praca, ja co prawda nie bylam ale poszlabym najpierw sama bez meza.

Gość gość
Ja nie mam ochoty dawac d**y facetom... Zaspokoi sie, spusci pojdzie, a ty co z tego masz, tylko sperme i moze i problem miedzy nogami... Nic innego z tego nie ma, przyjemnosci tez nie, bo wiekszosc facetow, chce tylko sobie z krzyza spuscic...

Gość gość
Sama nie wiem co mnie opetalo. Może faktycznie najpierw spróbuje sama choć coś mi mówi że najlepiej byłoby porozmawiać z mezem

Gość gośćolkaa
Mysle ze powinnas powiedziec o tym mezowi on musi domyslac sie ze cos jest nie tak skoro nie chcesz sie z nim kochac. Porozmawiaj z nim i udaj się do specjalisty, nie moze cie wysmiac i tego nie zrobi. Mysle ze z takimi przypadkami spotyka sie na codzien

Gość gość
Poprostu murzyn zrobil swoje, murzyn moze odejsc... Najlepiej jakbys powiedziala o tym mezowi, zeby sie obudzil i zamiast stawac sie przy tobie pantoflem, sie ogarnal i stal sie znowu mezczyzna... Powinnien najpierw zaczac od soludnego wp*****lu ci w pysk, pitem za wlisy i do lozka, zebys mu loda jak szmata na kokanach zrobila. Wtedy przejda ci wszelkie mysli o zdradzie, bo znowu bedziesz go szanowac... Twoj maz poprostu stal sie za porzadna cipka dla ciebie i dlategi nie masz na niego ochoty, a ciebie swedzi do innych. Poprostu musi znowu stac sie prawdziwym maczo, wtedy bedziesz zbyt zajeta zapokojaniem potrzeb swojego pana i wladcy i przejdzie ci chec na dawanie d**y do umoczrnia przez jakiegos innego fagasa. Niektore kobiety tak poprostu maja, jak porzadnie wp*****l nie dostanie, to nie czuja sie prawdziwa kobieta, moja matka tak miala, zupelnie jak ty...

Gość gość
Rozumiem Cie Aurorko tematu. mam 3 dzieci,meza i caly czas marze o zdradzie. Czuje ze niedlugo do tego dojdzie! Po prostu przy moim mezu czuje sie niespelniona kobieta