Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Opierdzielic czy olac?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Miesiac pisalam z facetem poznanym przez neta. Codziennie pisal po kilka wiadomosci, jak mysli o mnie i takie tam bzdety :-D Dla mnie to byla w sumie zabawa, nie robilam sobie zadnych nadziei :-P Jak bylam chora, to pisal, jak by chcial mi gotowac zdrowe rzeczy itd. itp. :-D I nagle z dnia na dzien cisza. Nie odzywa sie. Mam to gdzies, tylko jestem ciekawa - jak to babska natura - co jest powodem. Napisac mu co mysle, ze jest chamem, ze tak znika bez slowa wyjasnienia, czy olac i nie robic z siebie idiotki? Jak myslicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
mo偶e czeka na list od ciebie wys艂any tradycyjna poczta, w operfumia艂ej kartce, z wlosem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 B贸
Olej. Nie ma lito艣ci dla sk贸r..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie robilas sobie nadzei,ale czujesz potrzebe zeby mu wygarnac...ciekawe. po co sie oszukujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ola膰...gdy to skomentujesz b臋dzie wiedzia艂 ze ci na nim zalezy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tyle czasu zylam bez niego to i teraz bede zyla bez jego smskow :-D Umilal mi czas i to wszystko. Tylko normalny czlowiek chyba cos wyjasnia, on ma ponad 30 lat, wiec myslalam, ze ma cos w glowie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Napisz臋 ci, jak ja bym napisa艂a, bo te偶 pozna艂am faceta przez neta ;) Gdyby ten mnie tak potraktowa艂, napisa艂abym mu: "Wiesz, my艣la艂am, 偶e wypada艂oby co艣 napisa膰/wyja艣ni膰 zamiast tak po prostu znika膰, ale chyba za du偶o wymagam od Ciebie ;) Nie wiedzia艂膮m, 偶e jeste艣 takim tch贸rzem. " :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nooo, to jest dobre :-) Tylko czy babrac sie w takim gooooownie, moze nie warto? Nie wiem sama.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
olac i nie odzywac sie - to jest najlepsze co ,mozesz zrobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie odzywaj sie z wielu powodow. Po pierwsze, jak mu bedziesz robic wymowki, to zauwazy, ze Ci zalezalo (mimo wszystko), po drugie moze sie zniechecic. Jak Bedziesz Cicho to MOZE sobie przypomni i napisze. Jezeli nie napisze, to nie warto tracic czasu na pisanie swoich zalow - idz przed siebie i poszukaj kogos, kto nie oleje Cie. Na tego szkoda czasu ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tez tak mysle, olac gnojka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zylas kiedy艣 bez niego ,to 偶yj dalej ,ty艂u ludzi widzisz i nie masz do nich pretensji to i do niego nie miej,olej frajera, cisza gorsza jest od k艂贸tni ,bo nie wie co my艣lisz :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ty si臋 do niego odzywalas? Moze cie testuje bo chce sprawdzi膰 czy zatesknisz i sama napiszesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No troszke mniej pisalam ostatnio, bo bylam chora i mu napisalam, ze jestem slaba i duzo spie. To on mi takie rzeczy pisal, zebym sie kurowala, ze on by byl dawca witamin dla mnie (oddaje krew) zebym dbala o siebie i jak to on sie nie martwi, ze jest dla mnie, ze jak bede czegos potrzebowala, to mam dac znac :-D No a potem cisza. Ja wyslalam 2 wiadomosci, 1 tradycyjnie zyczac mu milego dnia (na ktora nie odpisal, a zawsze wysylal pierwszy rano) a druga po dwoch dniach, ze mam nadzieje, ze u niego wszystko ok, bo nic nie pisal od dwoch dni. Tez myslalam, czy mnie testuje, ale w koncu to dorosly czlowiek a nie dzieciuch :-D Nie wiem, czemu sobie tym wogole zawracam glowe. Moze dlatego, ze lubie byc zlosliwa i az sie prosi, zeby cos dogryzc, hehe ;-) Ale chyba oleje jednak, tylko sie zastanawiam, czy go wywalic ze znajomych na komunikatorze, tak zeby widzial, ze mam to gdzies.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ojej, ale reka mnie swierzbi :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wygarnij kolesiowi i to ostro. nie mo偶e tak ciebie traktowa膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
olej , nie odzywaj sie , nie wywalaj go ze znajomych , nie rob wogole nic , tak jak by Cie to wcale nie interesowalo , to mu da najwiecej do myslenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziekuje, zrobie tak, jak napisala ostatnia osoba :-) Nie zawracam sobie juz tym glowy, szkoda czasu :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zwyczajnie m贸g艂 kogo艣 pozna膰. I g艂upio mu napisa膰 co i jak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facet po 30 powinien miec juz odwage napisac o co chodzi, a nie zachowac sie jak gowniarz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcesz 偶eby kole艣 si臋 t艂umaczy艂 i kaja艂, chcesz mie膰 satysfakcj臋, no i te偶 sygna艂, 偶e mu zale偶y. Ale on mo偶e ju偶 traktowa膰 wasz膮 znajomo艣膰 jak zesz艂oroczny 艣nieg, nie przyjdzie mu ju偶 wi臋c do g艂owy by co艣 pisa膰. To jest tylko twoje 偶yczeniowe my艣lenie, troch臋 wynikaj膮ce te偶 z kobiecej pr贸偶no艣ci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jak ci zalezy to napisz do niego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 17,34 Dobrze piszesz, te偶 tak my艣l臋, a autorak mydl sobie i komus przy okazji oczy. Obojetnsc i zabawa , to obijetnosc i zabawa , a nie checi dosrywania, pokazywania czegokolwiek. Niby jak to sie ma do obojetnosci, rzekomej, autorki. ale chce sama sobie sciemniac, jej sprawa. nie moge sie nadziwidz w takich przypadkach jak ludzie utrudniaja sobie zyie przek艂amujac swoje uczucia. i zdziwienie jeszcze pozniej, ze np. ciezko podjac decyzje albo skoro to takie "nic" to dlaczego sie tak mecze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale o co Wam chodzi? Pisalam z gosciem miesiac, bylo milo poczytac czasem cos na dzien dobry. Czasem wrecz przeciwnie, mdlilo od tych slodkich frazesow :-P Ja sie przeciez nie zakochalam, nie jestem jakas idiotka, ktora da sie nabrac na jakies slodkie slowka. Chcialabym tylko wiedziec, co kieruje takim typem, ze nagle przestaje pisac - ot babska ciekawosc. Zreszta teraz juz nawet tego nie chce - niech sam sobie zyje ze swoim metlikiem we lbie :-D A ze az sie prosi, zeby cos dosrac.... :-D Ale nawet tego juz mi sie nie chce. Dziekuje za odpowiedzi, temat uwazam za zamkniety.

Udost臋pnij ten post