Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny,ile kup dziennie robia wasze 2latki?

Polecane posty

Gość gość

Bo moj po kazdym posilku.Liczac,ze je 5razy dziennie,to jest codzien 5kup.wydaje mi sie to nienormalne.Pytalam kiedys lekarza ale stwierdzil,ze pewnie duzo je i tyle kupy sa normalnej wielkosci,nie tak,ze po jednym posilku bobek a po nastepnym kupsko zauwazylam,ze tak bylo jak wychodzily mu zęby,wtedy i po wypiciu wody potrafil sie wyproznic. teraz zęby juz mu wyszly ale codzien mamy po 4kupy jak to jest u was?

Gość gość
JEJU, my mamy tak samo. Moje dziecko robi 3-4 kupy dziennie, norma. Ma 2, 5 roku i pieluchy ,ech. Aha dodam, ze chudzinka, chociaż dużo je, tyle ze wysoki: ciuszki 98

Gość gość
ile jeszcze takich obsranych tematów załozysz matole

Gość gość
Tu autorka moj je normalnie,wazy 13kg,ubranka rozm 98.

Gość gość
Temat sie dodal 2razy,bo wczesniej wyświetlal sie komunikat,ze błąd.

Gość gość
moja ma 2lata 3mce skonczone i robi 1 gora 2 kupki, czasem rzadko 3...

Gość gość
Mój ma problem z zaparciami. Nie załatwia się codziennie... Tak mi się juz marzy by skończył się ten horror z tym jego załatwianiem się bo juz 2lata się męczy a ma 2,5roku.

Gość gość
Mój tez raczej w druga strone ma. Jedna na dzien albo jedna na dwa dni. Aczkolwiek nie meczy sie. Je sporo. Chociaz z tym roznie bywa. No potrafi miec gorsze dni. Kupy ma normalne jak u doroslego. Ostatnio zlapal chyba owsiki w przedszkolu to robil na dobe 2-3 kupy o rzadszej konsystencji ale zaraz po przeleczeniu na drugi dzien juz byly normalne.

Gość gość
O ile pamiętam kiedy mój miał 2 lata to robił codziennie, teraz mam za to problem, robi raz na trzy, cztery dni, byłam w zeszłym tygodniu u lekarza, dostał dietę i dicopeg junior, mam nadzieję że to pomoże bo wcale źle się nie odżywiamy. Nie wiem co to może być.