Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co Was denerwuje w Waszych mezach,partnerach. Luźny temat

Polecane posty

Gość gość
piszcie wiecej :D

Gość TezLubiePowedrowac
Moj ma sluch nietoperza, nie znosi halasu, nawet normaly codzienny domowy ruch go drazni... a wieczrem to juz masakra :O Wkoorwia mnie wieczorne ogladanie filmow dla gluchoniemych, zeby dialogi uslyszec momentami przestaje oddychac, o zmianie pozycji na kanapie juz nie wsponle :O

Gość gość
mój mnie wkurza tym: -jest pedantem i wiecznie sprząta i mi każe sprzątać, czepia się o każdy okruszek i najchętniej wszystko by wyrzucił co np używa się rzadko. -codziennie musi mieć coś słodkiego, jak zapomnę kupić to wielkie niezadowolnie. -sprawdza mnie, czy dobrze powiesiłam pranie. -wszystko musi po mnie poprawiać np ja ścielę łóżko, to on poprawi tak samo jak było,ale MUSI poprawić po mnie. -jak coś chce kupić to tak długo mnie męczy, aż się nie zgodzę. a tak ogólnie nie jest zły,najgorszy jest jego pedantyzm, bo ja aż tak nie lubię sprzątać, ale czego się nie robi z miłości ;p

Gość gość
fanje :) piszcie jeszcze !

Gość gość
Hm, to ze jak sie czegos upieprzy to na kilka miesiacy i tak np. Juz od 3 miesiecy codziennie do pracy musi miec knopersy i cukierki zozole! A jak wraca z pracy to musi opitolic mala paczke chipsow-kazdy wieczor. Wczesniej mial taki etap z zupkami chinskimi i ryzem na mleku (te mullermis czy cos tam). Szkoda ze nie ma nawykow w dziedzinie sportu..(chociazby bieganie) zeby zrzucic sadlo. Do tego jedt maruda i pesymista. Chlop jest przed 40, a zachowuje sie jak stary dziad.

Gość gość
huehuehue

Gość gość
O, mój też tak ma że jak się czegoś uczepi to przez kilka miesięcy to robi :D zazwyczaj tak jest właśnie z jedzeniem

Gość gość
Wychowal sie w slaskim familoku, 4 osoby w malym pokoiku..czyli scisk i graciarnia i to samo najchetniej urzadzil by nam w mieszkaniu..zawalil by je meblami zeby ledwo bylo jak przejsc.

Gość katarzynka222
Mówił - kupimy zmywarkę, będzie lepiej, będzie łatwiej... Korzystanie ze zmywarki jest bardzo proste, itp... Hahaha! :P Powiedzcie to mojemu mężowi :P Pozbierać naczynia po całym domu, zapakować zmywarę, jak się wypierze, to rozpakować… Niby takie proste, ale jakoś ciężko mu to przychodzi ;) A o czyszczeniu zmywarki… zapomnij :P Na tym profilu znalazłam fajne sposoby – z cytryną albo octem: https://www.facebook.com/CzystaStronaZycia.York/. Tanio i przede wszystkim naturalnie :)