Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćSpain

Czy zostaliscie zlapani podczas masturbacji,onanizowania sie przez mame , tate

Polecane posty

Gość gośćSpain

....siostre,brata,przez najblizszych? Mnie mama zlapala jak mialem z 16 lat. Weszla mi do pokoju jak walilem konia a ja nawet nie slyszalem jej ze wchodzi bo caly bylem zakryty i skupiony. Krzyknela tylko:"ej,co ty robisz!" kurrr...,w tym momencie czas mi sie zatrzymal i wszystko bylo takie spowolnione! Masakra,z pokoju wyszedlem po 4 godzinach i nawet na nia nie patrzylem bo wstydzilem sie. Pozniej po ok 2 latach zlapala mnie i moja partnerke na seksie ale tylko powiedziala:"O! Przepraszam" :D;)

Gość azor
Mnie jeszcze nikt nie złapał i myślę że i teraz nikt nie złapie bo mam ochotę się zabawić może dołączy ktoś.....

Gość gość
Mnie kiedys na plazy jak robilem sobie dobrze patrzac na sasiadke obok opalajaca sie nakryla jej znajoma ktora szla na plaze. Troche sie zawstydzilem a ona sie usmiechnela. Potem razem cos rozmawialy i patrzyly w moja strone. Ja ze wstydu szybko poszedlem do domku. Mialem wtedy 17 lat o one tak ok 30.

Gość mariussek012
Mnie nigdy nikt nie przyłapał, ale nie powiem - kiedy czytam czasem opowiadania na http://xstory.pl to mam ochotę, żeby przeżyć taką przygodę. Mamuśka przyłapuje mnie na waleniu... jejku :)