Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LonelyHeart

toksyczny zwiażek

Polecane posty

Gość LonelyHeart

Cześć wszystkim :)) Ja z moim chłopakiem jesteśmy razem od roku. Na początku sielanka, wymarzony chłopak, lecz niedługo później zaczęły się kłótnie. Doszło do tego, że kłócimy się codziennie. 2 miesiące po rozpoczęciu związku dowiedziałam sie, że jego była jest w 8 miesiącu ciąży.. z nim... o czym on doskonale wiedział. Przebolałam, wybaczyłam, Lecz on ciągle oskarża mnie o to, że nie mówię mu prawdy, że kłamię. Miał ciężką sytuację rodzinną (brak rodziców), i mówił, że to przez to. Kazałam mu iść do psychologa, zaczął chodzić. Lecz doszło do tego, że zaczął mówić mi, że jestem zakłamaną s.... i żebym wyp***lała. Nie raz już wybaczyłam mu takie coś, bo było to powiedziane w złosći, i brałam pod uwagę fakt, że w życiu miał ciężko, oraz, że był okłamywany przez swoich rodziców. Lecz już nie mam sił.... dziś znów mnie obraził, powiedział, że zrywa, że nie będzie z kimś, kto ma "innego fagasa" na boku. Dodam, że nigdy go nie zdradziłam, oraz nie dałam mu powodów, żeby mógł mieć jakiekolwiek podejrzenia. Co mam robić?...

Gość LonelyHeart
Wypowie się ktoś? :(

Gość gość
Co robić? Zostawić go i zając się sobą. Dlaczego nie jest z byłą? Dlaczego zostawił kobietę w ciąży? Takiego faceta chcesz mieć?

Gość LonelyHeart
Jego zdanie: ona go odrzuciła. W każdym razie jeżdzi do dziecka co tydzien... co wiąże się również z tym, że spotyka się regularnie z byłą.

Gość gość
jeżeli jestes na tyle głupia żeby byc z facetem, który traktuje Cię jak ścierkę do podłogi to go błagaj o powrót i przebaczenie :) ręce opadają

Gość LonelyHeart
Jestem zakochana, nie głupia. Chociaż może faktycznie jedno od drugiego niewiele się różni.. Przeżyłam z nim swój pierwszy raz, jest to pierwszy mój poważny związek (pomimo 3 facetów byłych w tym 1,5 rocznego związku). Nie umiem tak po prostu sobie dać spokoju

Gość gość
Miej trochę szacunku do siebie i od niego odejdź. Facet odzywa się do Ciebie jak do szmaty, a Ty się zastanawiasz, co zrobić, odejść i to jak najszybciej.

Gość gość
Nie umiem tak po prostu sobie dać spokoju x to nie zawracaj nam głowy i idź się dawać dalej poniżać do swojego misiaczka

Gość LonelyHeart
Wiem, że powinnam, ale to nie jest takie proste.. Raz jest czułym kochającym mężczyzną a raz obraża mnie mimo że nie ma powodu, to tylko jego chore wymysły w głowie... Ja ciągle liczę, że to wszystko się zmieni

Gość tjk
google: "Moje dwie głowy" - poczytaj :), a potem wiej

Gość gość
Ja ciągle liczę, że to wszystko się zmieni vvv Ona nie jest głupia, ona delikatnie mówiąc jest BARDZO GŁUPIA.

Gość LonelyHeart
Moje dwie głowy? Opis mnie zainteresował. Jest gdzieś to w formacie pdf?

Gość tjk
daj nura w google, znajdziesz co trzeba, powodzenia

Gość gość
Toksyczny zwiazek jest tylko na wlasne zyczenie, poza tym niema toksycznych zwiazkow .

Gość LonelyHeart
Jak zajdę w ciążę to podejrzewam, że oskarżałby mnie że to nie jego (...albo nie moje xD)

Gość gość
Jesteś głupia.

Gość LonelyHeart
Dziękuję za komplement. Ma ktoś tą książkę w PDF? bardzo chciałabym przeczytać

Ma ktoś tą książkę w PDF? bardzo chciałabym przeczytać x po co chcesz czytac skoro nie umiesz samodzielnie myslec? przeczytaj najpierw ze zrozumieniem kubusia puchatka albo malego ksiecia

Gość LonelyHeart
Chcę przeczytać bo tak, i już. Nie pytam czy mam czytać tylko czy ktoś ma to w pdfie.

Gość gość
:D

Gość gość
slabe prowo , jakos nie wierze ,ze kobieta moze byc taka naiwna :(

Gość gość
Może,ale to jest prowo.

Gość LonelyHeart
nie prowo. "szczery"? - w*********j? ty tez masz zerowy szacunek do kobiet? to sie nie wp*****laj.

Gość LonelyHeart
ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Po co? Skoro do Ciebie nie dociera, że pora zebrać grabki z tej piaskownicy.

Gość gość
Poczytaj sobie bloga maji friedrich dwie głowy, to autorki własnie tej książki, zaczęła pisać bloga, zanim napisała książkę. I słuchajcie najlepiej obrażać kogoś, jak dla mnie w tej chwili prezentujecie nie lepszy poziom niż ona i jej chłopak. Ale wracając do tematu, twój facet, to psychopatyczny manipulant, nie będę ci tutaj wszytskiego wykładać, najlepiej przeczytaj tego bloga, tam dokładnie jest opisany mechanizm, jaki wywołuje że w takim związku kobiety tkwią, i strategie jakie twój chłopak na pewno stosuje na tobie, by osiągnąć swoje cele względem ciebie. Nie chce mi się tu dokładnie opisywać, dlatego najlepiej jak sama się zapoznasz z tematem. Tylko czytaj dokładnie. Znajdź sobie też wątek na kafe byłyście z facetem, który był narcyzem..? i na net kobiety, wątek starość z narcyzem, tak kobiety wypowiadają sie na temat takich własnie związków, i pomagaja sobie wzajemnie. Powodzenia!